IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не получавам парите си на дебитната ми карта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Не получавам парите си на дебитната ми карта

Първоначално изпратено от martina19
    но имам проблем - преведена ми е сума от 1500 лв, но проверих на няколко различни банкомата, в продължение на няколко дни и сметката ми е 0 лв. Някой ми каза, че е възможно превода да се забави

Не проверявай банкоматите, а провери в платежното нареждане какъв номер на сметката е посочен, най-вероятно там е грешката.

Коментар

• В старите наръчници за работа с Уиндоус имаше следния шедьовър:

Въпрос: Не намирам иконката на програмата Уърд.Къде да я търся?
      Отговор: Първо трябва да инсталирате програмата.

Та работата с твоя превод май е същата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
        Мартина, моят съвет е да изчакаш още 1 седмица, и ако няма резултат, тогава си търси добър юрист консулт.
        пак ли ти бе докторе :lol: ......
        Мартина, ако са пратени парите ще пристигнат - ако се забавят говори с изпратилия ги да провери в банката от където ги е превел

Коментар

• Мартина, моят съвет е да изчакаш още 1 седмица, и ако няма резултат, тогава си търси добър юрист консулт.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Re: Не получавам парите си на дебитната ми карта

Първоначално изпратено от martina19
            Наскоро си отких сметка и дебитна карта Visa Elektron от Fibank,
            но имам проблем - преведена ми е сума от 1500 лв, но проверих на няколко различни банкомата, в продължение на няколко дни и сметката ми е 0 лв. Някой ми каза, че е възможно превода да се забави ,но вече се мина 1 седм. и много се съмнявам в това. Звънях и на хората от банката ,където им обясних проблема, провериха чрез егн-то ми и казаха ,че нямам превод, а на въпроса дали може да се забави ми казаха ,че всичко е възможно, но повече информация не могат да ми дадат .Моля за вашите мнения и съвети ?!
            Международен ли е превода?
            Направилият превода има документ с данните от който той или вие веднага можете да направите справка,но ЛИЧНО в банката.

Коментар

• Не получавам парите си на дебитната ми карта

Наскоро си отких сметка и дебитна карта Visa Elektron от Fibank,
              но имам проблем - преведена ми е сума от 1500 лв, но проверих на няколко различни банкомата, в продължение на няколко дни и сметката ми е 0 лв. Някой ми каза, че е възможно превода да се забави ,но вече се мина 1 седм. и много се съмнявам в това. Звънях и на хората от банката ,където им обясних проблема, провериха чрез егн-то ми и казаха ,че нямам превод, а на въпроса дали може да се забави ми казаха ,че всичко е възможно, но повече информация не могат да ми дадат .Моля за вашите мнения и съвети ?!
            Working...
            X