IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Модератор, моля !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 4-та страница.

Коментар

• Добър Ден.
      Не намирам темата за проблеми, мнения, препоръки към Инвестор БГ ?
      Защо не е сложена на видно място?
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Виж, това и аз го виждам. Не ми е ясно, кога е заключена и защо. Нали мога да задавам такива въпроси?
        Дума дупка не прави.

Дупка прави, да речем, кирка Кирка, нож, взрив, и т.н. и т.н.

Дума дупка не прави.

Коментар

• Виж, това и аз го виждам. Не ми е ясно, кога е заключена и защо. Нали мога да задавам такива въпроси?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Въпрос такъв: Има една тема, намира се тук, която, от моя компютър се вижда като заключена. Преди или след като Кръстев е писал, е заключена и защо, ако може да узнаем? Тъкмо започна да става интересно...
            Kръстев
            Преглед на профила

Днес, 08:12
            ivandavidov написа:
            Култово!
            Голяма злоба ееееееееее ,за някакъв сайт който според вас не струва 5 лв.
            Продавам сайта. http://serious-dating.ovo.bg .!! Забележете Сайта е на първа страница във Google на 110 дни е.4/10 Page Rank ,над 200 реални потребителя. Със най високата оценка която Google дава за сайт !! за връзка 0879586668,0878112817, email reltih_1970@abv.bg

Лека вечер!

Коментар

• Въпрос такъв: Има една тема, намира се тук, която, от моя компютър се вижда като заключена. Преди или след като Кръстев е писал, е заключена и защо, ако може да узнаем? Тъкмо започна да става интересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                Отговорих ти на ЛС.
                Амстердаме, аз съм против това да триеш писанията на Гиговчо. Всеки негов пост е глас за ББ и правителството. Моля те, пусни го! Ще загубим изборите без него!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Не разбрах защо ми беше изтрито мнението в тема "Политика"? Не съм използвал никакви ругателни или обидни думи? Кое правило съм нарушил? Хайде, модераторе, цитирай какво съм казал, и се обоснови какво съм нарушил?
                  Отговорих ти на ЛС.

Коментар

Не разбрах защо ми беше изтрито мнението в тема "Политика"? Не съм използвал никакви ругателни или обидни думи? Кое правило съм нарушил? Хайде, модераторе, цитирай какво съм казал, и се обоснови какво съм нарушил?
                    Ами затова, защото не си използвал ругателни и обидни. Използвай и ще си видиш мнението !!!
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Не разбрах защо ми беше изтрито мнението в тема "Политика"? Не съм използвал никакви ругателни или обидни думи? Кое правило съм нарушил? Хайде, модераторе, цитирай какво съм казал, и се обоснови какво съм нарушил?
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Дами и господа модератори.
                        Аз съм навикнал на обиди, но все пак считам поведението на личността SoKoLoV за недопустимо, имайки предвид Правилата на форума.
                        Считам, че тези два поста на същият са обидни и на всичкото отгоре с нищо непредизвикани от мен или от "коки".

SoKoLoV
                        Днес, 16:14

Коки,кроки,мейси казах ти преди време,че си проста п....сега вече съм убеден,че това състояние в което изпадаш е за диагноза,болна си.Май ти липсва мъжка ласка със сигурност.
                        Пиши на лични,ще се почустваш жива и във вълшебен свят,тоест много добре.
                        Гъгов,гъзов,би гъзов,би гигов.Виждаш ли с каква диагноза(Коки) си пригласяте нормално, ти си по зле и от нея.Трябва да се спрете или да ви спрат,много сте болни вече.Разлутат сте от дезинформацията и средствата за масово дезинформиране,не се ли усещате поне.И за това не вие виновен ББ,някои от предните трябва да е последните 65г.

Случая в Сливен отново е лична драма,а не инсинуациите ти Мейси,Кроки,Коки,П...о.
                        SoKoLoV

Днес, 15:17

Това горе е целта ви,но тя си личи още от брадвите с Костов,черно-белият филм с Станишев и Данаилов.... хахаха
                        Колко сте плоски и малоумни просто не е истина.Има ли такива Българи,като вас,това значи още много години на едно място.Вие сте част от това Кроки(Мейси,Коки,курнелия), Гъгов,Гъзов,биГъгов и Би гигов.
                        Разбирам, че в такава взривоопасна тема като "Политика" се допускат малко нарушения на приличния тон, но личното ми мнение е че спрямо събеседниците тонът трябва да е по-въздържан. Иначе всичко прераства в една простотия.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                          А така,разнеси навсякъде колко си зле.
                          Аз сам си изтрих постовете оня ден,понеже можеше да не съм прав.И понеже ми е останал малко морал.Изтриха ми само един,след като ти говореше за кукувицове и за хероин.За разлика от теб болен тип
                          Пиле проскубано .... вземи си изтрий всички постове, най-добре ще е.

Коментар

• Моля модераторите да извадят резултатите по време на гласуване и за кого е гласувано (без имена) в тази тема Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?, за да се види нагледно как се манипулират анкетите в Инвестора. Нали новата (вече стара) власт дойде с обещания нов морал в политиката, а пак гледаме същите кокошкарско-комуноидни изпълнения. Знам, че имате подобна възможност, макар че това ще ви отнеме време, и се надявам да удовлетворите молбата ми. Ако случайно се докаже, че анкетата не е манипулирана (т.е. няма на няколко пъти по 15-20 гласа за Дянков в интервал от 5-10 минути) съм готов да се извиня на всички във форума, да обявя, че съм глупав манипулатор и да престана да пиша в теми свързани с политика във форума на Инвестор. В случай, че не искате да удовлетворите молбата ми, моля да премахнете опцията: Създай анкета, тъй като тя се явява безсмислена.

П.С. Имам принципното "разрешение" на прогресивните елементи във форума (рожко и джоузеф), така че не се опасявайте от политическа намеса (каквата всички знаем, че Бащицата никога не е правил по отношение на медиите) при огласяване на резултатите. Благодаря.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Модераторите,
                              нормално ли е в каквато и да е тема да се допуска участие на личност с подобни мнения?
                              Вчера или беше онзи ден му изтрихте скоростно няколко поста, но въпросната личност постоянно обижда и очевидно не спазва правилата на форума. Той не изразява политическо мнение, ами истеризира ...
                              Мен ме отвращава това поведение на бившите ми приятели от ПП ГЕРБ.До един са малоумници все едно с конкурс по тъпота са назаначени да денонощно пишат.хейтъри и лузъри------
                              това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Соколов е силно pederasopodoben тип...или е обикновенна тъпа стара чанта
                                това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

Working...
                                X