Здравейте, бихте ли ми казали как да сложа игнор на някой потребител, четох за черен списък, враг и други такива, но не ми стана ясно. Бихте ли ми го разяснили
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модератор, моля !
Collapse
X
-
ЗАЩО ЗАКЛЮЧИХТЕ ТЕМАТА ЗА ПИРАМИДАТА SaveWay-SCI ???
Защо заключихте темата за пирамидата, ако някое мнение или форумник не ви е допаднал/о по добре ги изтрийте или блокирайте, но не заключвайте темата?! Така правите услуга на фараоните на пирамидата(вероятно празнуват вече) като заключвате темата за измамната им пирамида-секта.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПредлагам да баннете само червените тролове, за да можем ние, демократичните, да обменяме мисли на спокойствие.
И вся астальная сволач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКога пристигна в щатите, кога се научи на "истинска" демокрация....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Моля Модератора да банне ТРОЛА Гигов - причината е всяване на безмислена омраза м/у съфорумците. Познавам "човека" още от времето когато беше акордеонист в състава на оркестъра на Строителни войски. Изявен сепаратист и онанист. Тук умело успява стратегически да приложи тези свои "качества". ПРЕПОРЪЧВАМ НЕЗАБАВЕН IP БАН.Last edited by г-жа Фирдевс; 15.06.2014, 02:16.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Модераторе, много моля да разкарате вече този ТРОЛ МАРАНДИ от темата Украйна!
Само идиотии за някаква БГ империя от трола.
Ето:
Първоначално изпратено от marandiГ-жо Фирдевс,
оценявам какво правите за БГ империя.
Търновград ( Цариград ) докато не падне - няма да има проблем.
П.П. Опитват се разни дрожди да се базикат със Столицата ви
Danny & Freja - If Only You (превод)
http://www.vbox7.com/play:8f72698e
----------------------------------------------------------
Сега сте малко разезидиненчки БГ племето - ще има време да станете като юмрук.
Аз ще съм пукнал тогава отдавна, да успокоя БГ матрьошкитеПървоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБарби,
БГ Империя временно пада под Османско като територия, ама що не си прочетеш за:
П.П. Що сте се клели за владетел на БГ евенгелие, бря корифей?
Като вече сте "разцепени" на католици и православни от 300 години?
Ърмм ....?Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧисто стратегически, когато и да избием сърбите ще е късно.
Много долна паплач.
П.П. Даже Хърватска признава за БГ произхода си без да се притеснява.Първоначално изпратено от marandiКогато Азия се срещне с Европа - така става ( диващина ).
Битка при Ангора
Баязид .......
После Баязид е разхождан окован в клетка - но БГ империя пак не успява да се възползва.
Вече на всички ни ПИСНА от ТОЗИ и неговата идотска БГ империя!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПредлагам да баннете само червените тролове, за да можем ние, демократичните, да обменяме мисли на спокойствие.
Коментар
-
А т'ва, Amsterdamm, е доста стресираща личност - никога не знаеш, за какво ще се заяде, докато ред дивотии чиста проба от други другари тук просто ги подминава.
...Дали не е в някаква зависимост от тези тъмни субекти?Last edited by Pyramid; 08.06.2014, 23:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИскам да разбера кой и защо затвори тази тема ?! http://www.investor.bg/forum/showthr...25#p1402127432
Защо не санкционирахте троловете които не писаха по темата, а затворихте темата?
Я веднага по едноседмичен бан на всички тролове.
Ама ха няма да пишат по темата, ще се ослушват и саботират пък не дай си боже да стачкуват.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАко обичате, спрете да се заяждате.
Има постове на английски, когато пуснат на немски също ги оставяме, оставяме и тези на руски.
Темата е отворена за обръщения към модератор, когато някой има нужда и забележи нередност, а не да спорите помежду си.
Ще заключа темата за известно време, за да не започнете да ми отговаряте масово един по един и да я оспамите.
Абе, не мога да разбера защо амстердамката ме изтри като нарекох Гиговчо сладур и го попитах дали спи добре тези дни. Странни хора сте това модераторите!
Коментар
Коментар