IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Модератор, моля !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, бихте ли ми казали как да сложа игнор на някой потребител, четох за черен списък, враг и други такива, но не ми стана ясно. Бихте ли ми го разяснили

Коментар

• Обидите към Вас също са изтрити. Моля, просто се придържайте към темата.

Коментар

• Модератора не мога да разбера защо към мен отправяш предупреждение след като мен ме обиждат.Много странно!!Ами естествено че на борсата има нагоре ама има и надолу.На който му са слаби нервите и си мисли че все ще печели не е за тук.Само че аз никой не обиждам.Нали !!

Коментар

• ПАЗЕТЕ СЕ, СПАМ ! ! !

Днес следобед, Инвесторът е бръмнал от всячески СПАМ-аджийски изскачащи прозорци, и опитите през браузера си да ги блокирам изобщо не дават резултат. не и за повече от 1 минута.
          Отврат.

Коментар

• ЗАЩО ЗАКЛЮЧИХТЕ ТЕМАТА ЗА ПИРАМИДАТА SaveWay-SCI ???

Защо заключихте темата за пирамидата, ако някое мнение или форумник не ви е допаднал/о по добре ги изтрийте или блокирайте, но не заключвайте темата?! Така правите услуга на фараоните на пирамидата(вероятно празнуват вече) като заключвате темата за измамната им пирамида-секта.
            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
              Аз направо се чудя как на себе си вече не писна .....луд умора вняма , само се поти
              На кого от тримата.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Предлагам да баннете само червените тролове, за да можем ние, демократичните, да обменяме мисли на спокойствие.
                Марков, гигов, макс, ...
                И вся астальная сволач.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Кога пристигна в щатите, кога се научи на "истинска" демокрация....
                  хахахаха
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Моля Модератора да банне ТРОЛА Гигов - причината е всяване на безмислена омраза м/у съфорумците. Познавам "човека" още от времето когато беше акордеонист в състава на оркестъра на Строителни войски. Изявен сепаратист и онанист. Тук умело успява стратегически да приложи тези свои "качества". ПРЕПОРЪЧВАМ НЕЗАБАВЕН IP БАН.
                    Last edited by г-жа Фирдевс; 15.06.2014, 02:16.
                    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Модераторе, много моля да разкарате вече този ТРОЛ МАРАНДИ от темата Украйна!
                      Само идиотии за някаква БГ империя от трола.
                      Ето:
                      Първоначално изпратено от marandi
                      Г-жо Фирдевс,
                      оценявам какво правите за БГ империя.

Търновград ( Цариград ) докато не падне - няма да има проблем.

П.П. Опитват се разни дрожди да се базикат със Столицата ви

Danny & Freja - If Only You (превод)

http://www.vbox7.com/play:8f72698e
                      ----------------------------------------------------------

Сега сте малко разезидиненчки БГ племето - ще има време да станете като юмрук.

Аз ще съм пукнал тогава отдавна, да успокоя БГ матрьошките
                      Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Барби,

БГ Империя временно пада под Османско като територия, ама що не си прочетеш за:

П.П. Що сте се клели за владетел на БГ евенгелие, бря корифей?

Като вече сте "разцепени" на католици и православни от 300 години?

Ърмм ....?
                      Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Чисто стратегически, когато и да избием сърбите ще е късно.

Много долна паплач.

П.П. Даже Хърватска признава за БГ произхода си без да се притеснява.
                      Първоначално изпратено от marandi
                      Когато Азия се срещне с Европа - така става ( диващина ).

Битка при Ангора
                      Баязид .......
                      После Баязид е разхождан окован в клетка - но БГ империя пак не успява да се възползва.

Това е в тема УКРАЙНА. Да беше пет пъти, десет, двайсет да го изтърпи човек. Ама този терор е вече два месеца по двайсет пъти на ден!
                      Вече на всички ни ПИСНА от ТОЗИ и неговата идотска БГ империя!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Предлагам да баннете само червените тролове, за да можем ние, демократичните, да обменяме мисли на спокойствие.
                        Кога пристигна в щатите, кога се научи на "истинска" демокрация....

Коментар

А т'ка, Факушка! Да жувейм демократичните тролове!

А т'ва, Amsterdamm, е доста стресираща личност - никога не знаеш, за какво ще се заяде, докато ред дивотии чиста проба от други другари тук просто ги подминава.
                          ...Дали не е в някаква зависимост от тези тъмни субекти?
                          Last edited by Pyramid; 08.06.2014, 23:54.

Коментар

• Предлагам да баннете само червените тролове, за да можем ние, демократичните, да обменяме мисли на спокойствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Искам да разбера кой и защо затвори тази тема ?! http://www.investor.bg/forum/showthr...25#p1402127432
                              Защо не санкционирахте троловете които не писаха по темата, а затворихте темата?
                              И аз това питам.
                              Я веднага по едноседмичен бан на всички тролове.
                              Ама ха няма да пишат по темата, ще се ослушват и саботират пък не дай си боже да стачкуват.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                                Ако обичате, спрете да се заяждате.
                                Има постове на английски, когато пуснат на немски също ги оставяме, оставяме и тези на руски.
                                Темата е отворена за обръщения към модератор, когато някой има нужда и забележи нередност, а не да спорите помежду си.

Ще заключа темата за известно време, за да не започнете да ми отговаряте масово един по един и да я оспамите.

Абе, не мога да разбера защо амстердамката ме изтри като нарекох Гиговчо сладур и го попитах дали спи добре тези дни. Странни хора сте това модераторите!

Коментар

Working...
                                X