Не си никаъв лидер ,а предател на братята си българи. Изяде им душите и заедно с комунистите им ограбихте GKZL
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно боновите книжки
Collapse
X
-
Въпроса с инвестиционните бонове въобще не e решен. По време на тройната мафия изтече срока на валидност на Инв. бонове , но но това не значи,че въпроса е приключил. Имаме думата на председателя на СПКИ/Сдружение на притежателите на компенсаторни инструменти/ че инвестиционите бонове трябва да се реализират по достоен начин. Най вероятно ще се приравнят с КИ/компенсаторни инструменти/
Аз съм лидер на дружеството на притежателите на инвестиционни бонове и ви уверявам, че си заслужава усилието да ги приравним с КИ.
Но вероятно ще трябва да се изчака за това...
Поздрави
Огнян Велков
скайп ogiplam
0888347011
Коментар
-
Re: Относно боновите книжки
Първоначално изпратено от ivanilievЗдравейте. Мога ли да попитам как стоят нещата с боновите книжки на тези които не са изкарали депозитарна разписка. Може ли това да стане сега? Имам такава книжка с внесени 25 бонове в Петрол - ПЕТФ1 през 07.1996г. Въпросът е, ако мога да изкарам такава разписка от къде трябва да стане и ( евентуално ) какви дивиденти да очаквам ( смисъл заслужава ли си )?
2. Избираш си някой Инвестиционен посредник (ИП) от списъка на ИП - агенти на ЦД.
3. Отиваш в офиса на посредника и там ще ти свършат работата срещу 10-20 леваHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Относно боновите книжки
Здравейте. Мога ли да попитам как стоят нещата с боновите книжки на тези които не са изкарали депозитарна разписка. Може ли това да стане сега? Имам такава книжка с внесени 25 бонове в Петрол - ПЕТФ1 през 07.1996г. Въпросът е, ако мога да изкарам такава разписка от къде трябва да стане и ( евентуално ) какви дивиденти да очаквам ( смисъл заслужава ли си )?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар