Първоначално изпратено от milenkk
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв финансов анализ използвате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от малката сестраПървоначално изпратено от IvkooБобът е тай-добрия итструмент за анализ... Има по-голяма познаваемост и от вълните на Елиът...
подкрепям теорията за боба - смилянски
но аз напоследък ползвам активно ОКОМЕРА
засега нямам оплаквания
Коментар
-
Re: Какъв фиансов анализ използвате?
Първоначално изпратено от MitkoNewПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от ivan_willАко има възможност да ползвате определена система за финансов анализ (нещо подобно на X3analysys), то какво желаете да "виждате" , т.е. какъв финансов анализ използвате?
М/у другото ти не правиш ли същото , как го каза " сканиране на темите " с цел "бърза печалба" , че се оплакваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от ivan_willАко има възможност да ползвате определена система за финансов анализ (нещо подобно на X3analysys), то какво желаете да "виждате" , т.е. какъв финансов анализ използвате?
Бих предложил вместо да си чешем езиците и да убиваме работно време, да опитаме да отговорим на въпроса. Аз не мисля, че мога да допринеса с нещо особено впечатляващо. Като цяло избягвам да колекционирам информация за компаниите от форумите. Предпочитам други източници, както и да използвам исторически стойности на дадени коефициенти от финансовите отчети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan_willАко има възможност да ползвате определена система за финансов анализ (нещо подобно на X3analysys), то какво желаете да "виждате" , т.е. какъв финансов анализ използвате?
Коментар
Коментар