IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв финансов анализ използвате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от milenkk
    аз ползвам лична врачка като берлускони обаче ако продължава да ме набутва ще я пращам в белене
    какво я чакаш, запрятай й комбинезона ))

Коментар

• аз ползвам лична врачка като берлускони обаче ако продължава да ме набутва ще я пращам в белене

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
        Първоначално изпратено от Ivkoo
        Бобът е тай-добрия итструмент за анализ... Има по-голяма познаваемост и от вълните на Елиът...

подкрепям теорията за боба - смилянски
        но аз напоследък ползвам активно ОКОМЕРА
        засега нямам оплаквания
        за какво го ползваш, да купиш или да продадеш )

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
          Бобът е тай-добрия итструмент за анализ... Има по-голяма познаваемост и от вълните на Елиът...

подкрепям теорията за боба - смилянски
          но аз напоследък ползвам активно ОКОМЕРА
          засега нямам оплаквания

Коментар

• Re: Какъв фиансов анализ използвате?

Първоначално изпратено от MitkoNew
            Първоначално изпратено от йосиф
            Първоначално изпратено от ivan_will
            Ако има възможност да ползвате определена система за финансов анализ (нещо подобно на X3analysys), то какво желаете да "виждате" , т.е. какъв финансов анализ използвате?
            стига си тормозил хората с този X3 ве пич ...ако искаш да рекламираш нещо рекламирай го , но не по този елементарен начин.Още колко теми че отвориш за да ни го рекламираш
            Не съм сигурен дали Иван рекламира x3analyses,
            напротив колега точно това прави и въобще не го интересува мнението на хората за продукта или там каквото рекламира.
            М/у другото ти не правиш ли същото , как го каза " сканиране на темите " с цел "бърза печалба" , че се оплакваш.

Коментар

Първоначално изпратено от йосиф
              Ако има възможност да ползвате определена система за финансов анализ (нещо подобно на X3analysys), то какво желаете да "виждате" , т.е. какъв финансов анализ използвате?
              стига си тормозил хората с този X3 ве пич ...ако искаш да рекламираш нещо рекламирай го , но не по този елементарен начин.Още колко теми че отвориш за да ни го рекламираш
              Не съм сигурен дали Иван рекламира x3analyses, но дори и така да е, друго ми прави по-голямо впечатление - няма нито един адекватен или сериозен отговор на въпроса. Струва ми се, че всички висят във форума, сканирйки за "експертни" мнения, които иначе не са препоръка, с цел бързо-бързо да купят или продадат някоя и друга акция там където е голямата игра. "Големите" обаче, също люпят семки, почесват се тук-таме и спамят по форума, като рекламират или оплюват избрана компания с безкрайно прозрачна цел. Ако мислите, че по този модел въпросът на Иван ще звучи по "неелементарно", предложете му да го редактира, като сложи "не е реклама на X3analysеs".

Бих предложил вместо да си чешем езиците и да убиваме работно време, да опитаме да отговорим на въпроса. Аз не мисля, че мога да допринеса с нещо особено впечатляващо. Като цяло избягвам да колекционирам информация за компаниите от форумите. Предпочитам други източници, както и да използвам исторически стойности на дадени коефициенти от финансовите отчети.

Коментар

Коментар

• Ами като в онзи разказ (фантастика).

Ези или тура, джентълмени?
                  Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Бобът е тай-добрия итструмент за анализ... Има по-голяма познаваемост и от вълните на Елиът...

Коментар

• При мечкарска година за какво ти е финансов анализ )))

Коментар

• Какъв финансов анализ използвате?

Working...
                      X