If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мане разбрах че си против .... може би треба да направя нова анкета ....
Кога ще дойде времето инвестора да си направи мобилна версия :
а/ след 6 месеца
б/ след 2 години
в/ след 5 години
г/ никога / защото след изборите когато освободим каймака на българската мафия от затвора и ги назначим отново да работят за нас ще ни изгонят от европейският съюз и инвестора ще е твърде зает да отразява новините от гражданската война /
д/ няма смисъл да се прави нещо за което няма пазар / интернетЯ по кабел не се ползва и от 30 % от българите ти си седнал да ми говориш за мобилности /
И все пак ... защо пък да не си помечтае човек ... нали се водим за демократично общество
Юнайтеде това с WAP-a е умряла работа .... доста архаично ми прилича ... върши работа ... ама моя телефон е с виндовс ... модерна работа ... нали треба да се развиват нещата ... напрeд да вървят ... ...
както и да е ... явно неса опрели още инвесторите до мобилизиране
Значи туко що проверявах как става на ие експолър 8 за виста => тоолс=> интернет опшънс=> програмс => манадже адонс => схокуеив флаш / дисеибъл ама не става толкова добре като го изклучиш седи грозно и верно не олекна чак толкова много
при мен олеква екстра и не седи грозно но ползвам Фаиър Фокс =>тоолс => адонс от табчетат се избира плугинс и се дава дисеибъл на shokwave flash и наистина ми олеква доста инвестора
благодаря
оряза ги простотиите
ще карам известно време така да видим какъв е ефекта
Значи туко що проверявах как става на ие експолър 8 за виста => тоолс=> интернет опшънс=> програмс => манадже адонс => схокуеив флаш / дисеибъл ама не става толкова добре като го изклучиш седи грозно и верно не олекна чак толкова много
при мен олеква екстра и не седи грозно но ползвам Фаиър Фокс =>тоолс => адонс от табчетат се избира плугинс и се дава дисеибъл на shokwave flash и наистина ми олеква доста инвестора
Re: Време ли е вече за мобилна версия на Investor.bg
Първоначално изпратено от xemus
Мисля си , че над 60% от посетителите на investor.bg биха се зарадвали на една мобилна версия на сайта и биха я ползвали доста редовно ... понапреднаха вече технологиите ... смартфоните стават все по-смарт ... навсичкото отгоре са и доста достъпни ... не вярвам ресурсът който се вложи в едно такова начинание да се забави с възвръщането повече от 8 месеца ...
Хемус, кой вятър те довя в тая крива нива, че и основател на тема да станеш?
Над 60% от юзърите е по-вероятно да изпитват затруднения с отварянето на редовия браузър на ПеЦе-то, ти за мобилна версия говориш.
Не е нужно тиквестора да прави нещо, защото вездесъщият Гугъл отдавна им реши проблема на тия 10-15 юзъра дето си ползват телефоните за нет дотъп.
Достатъчно е да имаш телефон който да поддържа WAP, било през CSD било през GPRS или нещо по-бързо. Отваряш гугъл, намираш инвестора и гугъл автоматично ти предоставя оптимизирана за WAP версия на сайта. Сейвваш линка като букмарк. Като си спреш показването на картинките, за прочитането на една страница от дадена тема, примерно любимата ни "Валутна Търговия-Forex", през GPRS трафика е сумарно между 50 и 100 КБ. Т.е. 25 ст.
И това ти е скъпият вариант.
Друг въпрос е колко малоумни цитата трябва да скролнеш.
Коментар
pastir
Първоначално изпратено от atwi
Първоначално изпратено от xemus
Първоначално изпратено от atwi
Хемус, не пълни гушите на мобилните оператори! И без това са монополисти.
.... мдам ... в огромна страна като българия ... да има само три мобилни оператора ... това си е направо долен монопол
Монопол е, щом цените са най-високи и обслужването най-скапано, дори в огромна страна като Бг да станат 30.
Добре бе, кой ви говори за сърфиране чрез мобилните оператори... Взимаш си един телефон с WiFi и муфтиш интернет. В София почти навсякъде има белплатен безжичен интернет - седаш в Старбъкс и муфтиш безплатно (кафето е 3 лева, ама нема да издребневаме ).
Друг начин да го хакнеш на мобилните оператори е да звъниш по Скайп през мобилния телефон. Пак се закачаш за безплатен интернет и си пишеш и звъниш на кой ти е кеф...
треба да има некоя иконка дето ти е инсталирана след като си си сложил флаша ... и от там да се чопли ... ако става въпрос за интернет експлорера ... аз никак не го ползвам него ... много е бъгав ..
и като цяло защо треба да си играеш да си орязваш настройките на телефона ... и да се пънеш след това да ровиш ... след като може да се направят нещата съвсем като истински ... да стане както трябва ... не да се опитваме пак да минаваме тънката и по тъча ... сме свикнали .. чисто по български
защото не вярвам да го направят
мерси за инфото - ще поровя
треба да има некоя иконка дето ти е инсталирана след като си си сложил флаша ... и от там да се чопли ... ако става въпрос за интернет експлорера ... аз никак не го ползвам него ... много е бъгав ..
и като цяло защо треба да си играеш да си орязваш настройките на телефона ... и да се пънеш след това да ровиш ... след като може да се направят нещата съвсем като истински ... да стане както трябва ... не да се опитваме пак да минаваме тънката и по тъча ... сме свикнали .. чисто по български
Коментар