If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има много лесен начин да се разбере ип адреса на всеки , които пише тук , от всеки, които също пише тук.
за т.2 си прав
подсказка за т.1. - слагам в темата картинка (може и невидима) , хоствана на мой сървър , правя ти малко соц. инженеринг, за да те подтикна към отговор няколко пъти. Сравнявам времената на отговорите ти с времената на достъп до картинката (хостинга е мой и гледам логовете) и ти излавям ип адреса веднага
Ако ЛС позволява вграждането на картинки (а те позволяват) , намирането на ип адреса ти е още по елементарно.
Не се заблуждавайте ( и не заблуждавайте другите), че само админ и модератор модат да разберат ип адреса ви. Всеки с малко акъл може
Всичко това е вярно за всякакъв вид форуми, позволяващи вграждане на картинки в постовете и ЛС.
Обратното също е вярно - ако някой иска да се скрие и има малко акъл , никой не може да му разбере ип адреса.
Абсолютно вярно.
Затова използвайте анонимни проксита. Привокси са го резнали админите, но тор-а не могат. Най-лесно е тук: freeproxies.org
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Има много лесен начин да се разбере ип адреса на всеки , които пише тук , от всеки, които също пише тук.
за т.2 си прав
подсказка за т.1. - слагам в темата картинка (може и невидима) , хоствана на мой сървър , правя ти малко соц. инженеринг, за да те подтикна към отговор няколко пъти. Сравнявам времената на отговорите ти с времената на достъп до картинката (хостинга е мой и гледам логовете) и ти излавям ип адреса веднага
Ако ЛС позволява вграждането на картинки (а те позволяват) , намирането на ип адреса ти е още по елементарно.
Не се заблуждавайте ( и не заблуждавайте другите), че само админ и модератор модат да разберат ип адреса ви. Всеки с малко акъл може
Всичко това е вярно за всякакъв вид форуми, позволяващи вграждане на картинки в постовете и ЛС.
Обратното също е вярно - ако някой иска да се скрие и има малко акъл , никой не може да му разбере ип адреса.
Първоначално изпратено от netware5
Много глупости са се изписали в тая тема.
За да приключим, ще Ви кажа следното:
1. НЯМА НАЧИН ДА РАЗБЕРЕШ IP АДРЕСА НА ДРУГ УЧАСТНИК ВЪВ ФОРУМА, ОСВЕН АКО НЕ СИ С АДМИНИСТРАТОРСКИ ИЛИ МОДЕРАТОРСКИ ПРАВА.
2. ДОРИ И ДА СИ АДМИНИСТРАТОР/МОДЕРАТОР, НЯМА НАЧИН ДА РАЗБЕРЕШ IP АДРЕСА АКО ЧОВЕКЪТ Е ЗАД АНОНИМНО ПРОКСИ ИЛИ NAT.
3. ТОЧКА 1 Е ВЪЗМОЖНА, АКО ИНВЕСТОРА ЛЮБЕЗНО РЕШИ ДА ДОБАВИ ТАЗИ ФУНКЦИОНАЛНОСТ КЪМ ФОРУМА. ПОЛЗАТА ОБАЧЕ ЩЕ Е СЪМНИТЕЛНА.
Май нещо на въпреки ми говориш а?
От никой не се крия , от една седмица знам за тоzи форум, изпотрябвало ми е да регистрирам никове.За какво е тази враждебност не знам, нещо лично ли имаш към мен?
Първоначално изпратено от polki
а ти си мислиш , че някой се крие тук ли ???
хората от форума се познават в по-голямата си част и се събират да се видят
само няколко екземпляра всеки ден си сменят никовете и само те си мислят , че са с нови самоличности .................................... но същите задници си остават
виж помисли си и виж какъв искаш да бъдеш , че трети ден си с трети нов ник и едни и същи глупости пишеш - все неща които по принцип никой не го интересуват
хората от форума се познават в по-голямата си част и се събират да се видят
само няколко екземпляра всеки ден си сменят никовете и само те си мислят , че са с нови самоличности .................................... но същите задници си остават
виж помисли си и виж какъв искаш да бъдеш , че трети ден си с трети нов ник и едни и същи глупости пишеш - все неща които по принцип никой не го интересуват
Сигурен ли си? А ако бях сложил линк към някой брояч?
Не е трудно да видиш ИП-то на някой , дори и зад прокси или НАТ-тато, а не вярвам някой да се крие с TOR или други такива чудесии за да пише тук.
абе , денсчо , разбира се , че не е трудно да се открие даден човек , но я да те видим ти като си толкова отворен дали можеш да довършиш моя IP адрес , като дори ще ти помогна повече от колкото очакваш
IP Address Location: Amsterdam, Noord-Holland Netherlands
Your IP address is 94.75.253. ...
познай последните три числа
аз моя IP Address го знам , въпросът е дали ти го знаеш - я да те видим сега
абе , денсчо , разбира се , че не е трудно да се открие даден човек , но я да те видим ти като си толкова отворен дали можеш да довършиш моя IP адрес , като дори ще ти помогна повече от колкото очакваш
IP Address Location: Amsterdam, Noord-Holland Netherlands
Your IP address is 94.75.253. ...
познай последните три числа
аз моя IP Address го знам , въпросът е дали ти го знаеш - я да те видим сега
Коментар