IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.22

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.22

Валутна търговия - FOREX Архив 2.21
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• riddle обикновенно личното отношение към някой би трябвало да обсъждаш на л.с.
      Едва ли някой го интересува въпросното твое мнение постнато в темата.

Поздрави !
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Ее,няма ли право всеки да си изразява мнението в този демократичен форум.Това,че не наричате нещата такива,каквито са не значи,че някои от вас не са написали тонове глупости.Имам 4 мнения,не пускам вируси,така че някои от вас с глупостта си,която изразяват в 1000 мнения,заслужават повече бан.Моите уважения,без Happy 68,която не уважавам и мисля за глупава,но аз изразих мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
          Първоначално изпратено от Dron
          Бе то вярно,че тука всеки може да се логне.Ама си мисля,че за такива като riddle
          би трябвало да има бан.
          Някой да е на същото мнение?
          +1
          +1
          модераторите , спите ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dron
            Бе то вярно,че тука всеки може да се логне.Ама си мисля,че за такива като riddle
            би трябвало да има бан.
            +1

Коментар

• Еврото,има потенциал още да пада.Не разбирам защо си мислите,че сегашното пропадане с 20 фигури е лошо за Европа,напротив на Европа не и трябва скъпа валута.Разбира се това пропадане няма да продължи вечно и няма да стигне някакви стойности от порядъка 0.80 за долар.В момента обаче има основания да продължи надолу

Коментар

• Бе то вярно,че тука всеки може да се логне.Ама си мисля,че за такива като riddle
                би трябвало да има бан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                  Здравейте

гледам, че еврото и франка пак ще ни хвърлят в размисъл. то и кабела де. Май ще е добра тактика да се прехвърля към йената и канадеца, временно

приятна почивка на всички
                  Млъкни ма,плъх

Коментар

• acen1975 мисля,че със здравото пропадане на петрол ще почакаме и по-скоро сме близо до долната граница на един бъдещ рейндж между 130 и 100 до края на годината.Не забравяйте,че в момента "лежим" върху инфлационно изгладената цена на петрола,така че реално той не е надценен.Фондовите борси в САЩ не ги виждам скоро време също така не виждам и признаци на дефлация в близко бъдеще.

Коментар

• Здравейте

гледам, че еврото и франка пак ще ни хвърлят в размисъл. то и кабела де. Май ще е добра тактика да се прехвърля към йената и канадеца, временно

приятна почивка на всички
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Ей умирам от нерви, петрола надолу, среброто надолу(5%) и понеже имам късо залато, то нагоре ква е тази дебилщина на тоя пазар
                        Хан Круме....преди 5 дни писах в този форум,че играя злато лонг-петрол шорт-залагам на късане на корелацията,като ми и позволява добър хедж и използвам мощен левъридж.само за 5 дни съм направил 8%........
                        дори и позициите ми срещу паунда не са натрупали толкова........

още не е късно-позицията ми е дългосрочна,като търгувам златото на фючъри,а петрола на опшъни.
                        отваряш 2 постоянни позиции и две времени,като ги търгуваш временните-ако златото поскъпне повече,или падне по малко от петрола-продаваш временната позиция.
                        ако петрола скъса повече надолу,продаваш петролната временна позиция.

забележи-смятам,че петрола ще пада 2:1 спрямо златото ,съответно-трябва да ти натрупа над двойно петролната позиция,спрямо златото,за да я затвориш.

не бързай да влизаш,а си изчисли пивот левъл за влизане-когато петрола е паднал по малко,или се е качил повече-точно сега не е време-аз затворих временните и кеширах-ще чакам пак да съсят корелацията,за да отворя временни.
                        изчисли си историческата корелация и предцени кога да влизаш.

иначе си прав-златото ще пада,но петрола много повече и тази игра те хеджва перфектно-можеш да рискуваш много повече капитал,отколкото шорт само на едното и в крайност се прават много повече кинти.

само едно-петрола само на пут опшъни-никъкъв директен шорт!
                        не знаеш кога ще извъртят някоя магария и опшъна ще те предпази,че дори и ще направиш яко кинти от скачане на златото.а времето,което ти струва пута, също ще се избие-иначе можеш да плачкаш.....

късмет

Коментар

• http://www.imagefreehost.com/files/0...317947783.jpeg
                          Хаиде някои да ми каже що за вирос е това в МТ4-та ми.
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                            Първоначално изпратено от kaloian
                            заехте ли позиции за ГАП-а в понеделник
                            Гапа надоле или нагоре?????
                            http://www.dukascopy.com/swiss/engli...tch/converter/
                            май за на горе

Коментар

• Хайде стига сте го мислили, свърши пазара, другата седмица пак
                              Отивам да спя и да видим какво ще сънувам.
                              Лека нощ колеги!
                              Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Последни покупки на евро-долар от 1,4230, след малко чопи разигравки.
                                Издържи ли 1,4199, ще потеглим полека към 1,4628, после -към 1,4898-фибо корекциите.Насдака временно спря пропадането си...поне до понеделник, но нагоре трудно ще се придвижи.
                                Приятна почивка на всички колеги!

Коментар

Working...
                                X