Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.22
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ее,няма ли право всеки да си изразява мнението в този демократичен форум.Това,че не наричате нещата такива,каквито са не значи,че някои от вас не са написали тонове глупости.Имам 4 мнения,не пускам вируси,така че някои от вас с глупостта си,която изразяват в 1000 мнения,заслужават повече бан.Моите уважения,без Happy 68,която не уважавам и мисля за глупава,но аз изразих мнение
Коментар
-
Еврото,има потенциал още да пада.Не разбирам защо си мислите,че сегашното пропадане с 20 фигури е лошо за Европа,напротив на Европа не и трябва скъпа валута.Разбира се това пропадане няма да продължи вечно и няма да стигне някакви стойности от порядъка 0.80 за долар.В момента обаче има основания да продължи надолу
Коментар
-
acen1975 мисля,че със здравото пропадане на петрол ще почакаме и по-скоро сме близо до долната граница на един бъдещ рейндж между 130 и 100 до края на годината.Не забравяйте,че в момента "лежим" върху инфлационно изгладената цена на петрола,така че реално той не е надценен.Фондовите борси в САЩ не ги виждам скоро време също така не виждам и признаци на дефлация в близко бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumЕй умирам от нерви, петрола надолу, среброто надолу(5%) и понеже имам късо залато, то нагореква е тази дебилщина на тоя пазар
дори и позициите ми срещу паунда не са натрупали толкова........
още не е късно-позицията ми е дългосрочна,като търгувам златото на фючъри,а петрола на опшъни.
отваряш 2 постоянни позиции и две времени,като ги търгуваш временните-ако златото поскъпне повече,или падне по малко от петрола-продаваш временната позиция.
ако петрола скъса повече надолу,продаваш петролната временна позиция.
забележи-смятам,че петрола ще пада 2:1 спрямо златото ,съответно-трябва да ти натрупа над двойно петролната позиция,спрямо златото,за да я затвориш.
не бързай да влизаш,а си изчисли пивот левъл за влизане-когато петрола е паднал по малко,или се е качил повече-точно сега не е време-аз затворих временните и кеширах-ще чакам пак да съсят корелацията,за да отворя временни.
изчисли си историческата корелация и предцени кога да влизаш.
иначе си прав-златото ще пада,но петрола много повече и тази игра те хеджва перфектно-можеш да рискуваш много повече капитал,отколкото шорт само на едното и в крайност се прават много повече кинти.
само едно-петрола само на пут опшъни-никъкъв директен шорт!
не знаеш кога ще извъртят някоя магария и опшъна ще те предпази,че дори и ще направиш яко кинти от скачане на златото.а времето,което ти струва пута, също ще се избие-иначе можеш да плачкаш.....
късмет
Коментар
-
http://www.imagefreehost.com/files/0...317947783.jpeg
Хаиде някои да ми каже що за вирос е това в МТ4-та ми.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от kaloianзаехте ли позиции за ГАП-а в понеделник
май за на горе
Коментар
Коментар