от анкетата имах предвид, от там пресметнах процентите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Печелите ли от форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеОт статистиката излиза, че около 40 % печелят, 7% са ту печелят, ту губят, и 53% губят .
Как да не почнеш да търгуваш при такъв висок процент печеливши
http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениехитро решение, аз бих го посъветвал да е не в 8 а в 7:00 тогава статистически най-рядко е екстремум за деняНе загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jenyna Разгледай мнениеУтре, в понеделник, в 08,00 часа, открий две срещуположни позиции от текущия за него момент курс на която и да е валутна двойка - например, евро-долар. Позициите да са с най-малкия възможен лот. И на двете позиции задай таргет (цел) +10 пипса, т.е. заложи им лимит на +10 пипса и ги остави така. Вечерта провели какво е станало. Ако ти хареса и на следващия ден направи същото. Ако до края на деня някоя от позициите не се е закрила, изчакай още ден - два. Сподели после резултатите тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеАз не печеляНе загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЗа сега само се опитвам да печеля. За по нататък, дано наистина печеля.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЗависи какво разбираме под печалба.
Щом не съм на минус, значи печеля. Знам че и милионер няма да стана близките десетилетия. Па кой знае!!Не загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНай-много печелят платформите и инвестиционните посредници. Ние си запълваме времето ако питате мен. Аз лично съм долу - горе балансирана със загубите и печалбите. Установих, че пазарът дава скъпи уроци и може да бъде срещу мен по-дълго среме от колкото аз мога да съм платежоспособна. Така че предлагам да си направим едно ИП, пък който иска да печели, който иска да губи.Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЗа сега само се опитвам да печеля. За по нататък, дано наистина печеля.Last edited by jenyna; 25.11.2014, 15:48.Не загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЗависи какво разбираме под печалба.
Щом не съм на минус, значи печеля. Знам че и милионер няма да стана близките десетилетия. Па кой знае!!
Коментар
Коментар