If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лесно и просто е , но аз явно не ставам за писател :-)
На който му трябва, ще разбере Киоси, просто спазваш правилата и не се опитваш да разсъждаваш, защото оплескваме нещата
е те тва имам предвид точно...два разнопосочни сигнала...на двата фрейма...единия от които трябва да е филтър на другия...риъл тайм за този казус се оказва че трябва да се гледа по-големия фрейм..
за спазването е ясно..ама при такива двузначни ситуации... знаеш ли го...аз принципно говоря...
Киоси, опитваш се да усложняваш нещата излишно. Ако на 5 мин имаш сигнал и 15 мин го потвърждава - действаш. Ако не - нищо не правиш. Не е необходимо да му се чудиш толкова.
Тоест с 2 думи не се възползва от сигнала бай на 5 мин при условие ,че на 15 м 9е под 30
Да. Това естествено, че спазва правилата на грийди за потвърждение от 15 мин. Нормално е да има и пропуснати входове, важното е да си вземем нашето - грийди така казва той затова има време за бири а другите седят по цял ден и се чудят накъде ще поеме пазара
На който му трябва, ще разбере Киоси, просто спазваш правилата и не се опитваш да разсъждаваш, защото оплескваме нещата
е те тва имам предвид точно...два разнопосочни сигнала...на двата фрейма...единия от които трябва да е филтър на другия...риъл тайм за този казус се оказва че трябва да се гледа по-големия фрейм..
за спазването е ясно..ама при такива двузначни ситуации... знаеш ли го...аз принципно говоря...
Киоси, опитваш се да усложняваш нещата излишно. Ако на 5 мин имаш сигнал и 15 мин го потвърждава - действаш. Ако не - нищо не правиш. Не е необходимо да му се чудиш толкова.
Тоест с 2 думи не се възползва от сигнала бай на 5 мин при условие ,че на 15 м 9е под 30
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Потвърждение на 15 мин не използвам, а следя как се движи цената след входа.
Целта я стигнахме, ама без мен Грийди, казвай сега, беше ли грешка излизането.
Според мен целта беше поне фе 100 на 2924 .Ама пазара друго реши
PLP, целта беше по това, което аз търгувам - описах го по-надолу като модификация на системата. Спряла съм се на него, защото изключва необходимостта от допълнителни знания като фибо, дъна, върхове и т.н. Примерно, грийди е прав, че 09 беше реалната цел, това беше предишното дъно, но при СТС не го достигна - котировката е 06. В този случай какво се прави? седим и чакаме докато цената върне ли? Не знам, аз предпочитам простичките нещица Колкото по-простичко, толкова по-добре.
Коментар