Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Психично и лично за Форекс
Collapse
X
-
alex излизам да хапна и като се върна ще обясня какво имам в предвид.Малко е абстрактно но за мен има резон.Чувал съм и от изявени колеги да говорят за това но не го осмислях до преди известно време.Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от alex1001111Ще има разлика така си е. Дори на два терминала да пусна един и същи експерт ще има разлика.
Хиляди БФБ/COBOS юзери не могат да грешат!
Хиляди FOREX/MT4 юзери не могат да грешат!
http://svobodata.org/
би трябвало да ти е ясно вече, че ако искаш да печелиш на тоя пазар , трябва да научиш из основи как действа /order routing,datafeed, филтри и прочие глупости/.
знам , че ти се иска да го механизираш тва и после само да си клатиш краката :-) ама тва с 200 реда програмен код не става. :-)
Ч!увал съм за една автоматизирана система 5 милиона реда е:-) почти колкото тъпото XP
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefchogreedy прав си батка, аз обаче исках този момент да засегна за който даде пример alex със експертите.Дори и при "светкавично" изпълнение ще има разлика (малка но ще има).А при търговците е доста голяма.Психологическия ефект го изключваме за сега. Има нещо друго.
Не се сърдете че така детско звучи като гатанка.
Идеята ми е да почовъркам малко мисленето на колегите.Мисля си че ще е за добро.Та да имат повод да ме псуват после ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111Ще има разлика така си е. Дори на два терминала да пусна един и същи експерт ще има разлика.
би трябвало да ти е ясно вече, че ако искаш да печелиш на тоя пазар , трябва да научиш из основи как действа /order routing,datafeed, филтри и прочие глупости/.
знам , че ти се иска да го механизираш тва и после само да си клатиш краката :-) ама тва с 200 реда програмен код не става. :-)
Ч!увал съм за една автоматизирана система 5 милиона реда е:-) почти колкото тъпото XP
Коментар
-
greedy прав си батка, аз обаче исках този момент да засегна за който даде пример alex със експертите.Дори и при "светкавично" изпълнение ще има разлика (малка но ще има).А при търговците е доста голяма.Психологическия ефект го изключваме за сега. Има нещо друго.
Не се сърдете че така детско звучи като гатанка.
Идеята ми е да почовъркам малко мисленето на колегите.Мисля си че ще е за добро.Та да имат повод да ме псуват после ;-)Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Ще има разлика така си е. Дори на два терминала да пусна един и същи експерт ще има разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefchogreedy, alex1001111 е близко до това което исках да кажа.
Остави разликите между метод и стестема.
Освен психологията има и нещо друго което повечето колеги не вкарват като параметър във системите си. А е доста важен фактор според мен.
Коментар
Коментар