IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Психично и лично за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Губи

Хиляди БФБ/COBOS юзери не могат да грешат!

http://svobodata.org/

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111
      Питай нещо друго
      Ни ща бе :-)
      Тва ме интересува тва питам ;-)

Коментар

• Питай нещо друго

Коментар

1000 реда и в Африка са 1000 реда.

И в Танганайка също :-) Само кажи тия с 1000-та реда дали печелят ?

Коментар

• 1000 реда и в Африка са 1000 реда.

Коментар

Каквото има за механизиране вече е сторено. Няма и 1000 реда код.

Хиляди FOREX/MT4 юзери не могат да грешат!
              а тия 1000 реда печелят ли ?И не ми говори за МТ4, няма сериозен търговец, който да я използва, тва е играчка за дребните лузъри :-)

Коментар

• Каквото има за механизиране вече е сторено. Няма и 1000 реда код.

Коментар

• alex излизам да хапна и като се върна ще обясня какво имам в предвид.Малко е абстрактно но за мен има резон.Чувал съм и от изявени колеги да говорят за това но не го осмислях до преди известно време.
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                    Първоначално изпратено от alex1001111
                    Ще има разлика така си е. Дори на два терминала да пусна един и същи експерт ще има разлика.

намесваш тука неква конспирация:-)

би трябвало да ти е ясно вече, че ако искаш да печелиш на тоя пазар , трябва да научиш из основи как действа /order routing,datafeed, филтри и прочие глупости/.
                    знам , че ти се иска да го механизираш тва и после само да си клатиш краката :-) ама тва с 200 реда програмен код не става. :-)
                    Ч!увал съм за една автоматизирана система 5 милиона реда е:-) почти колкото тъпото XP
                    Грешка Win98 ,XP е ок 25 млн реда

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                      greedy прав си батка, аз обаче исках този момент да засегна за който даде пример alex със експертите.Дори и при "светкавично" изпълнение ще има разлика (малка но ще има).А при търговците е доста голяма.Психологическия ефект го изключваме за сега. Има нещо друго.

Не се сърдете че така детско звучи като гатанка.
                      Идеята ми е да почовъркам малко мисленето на колегите.Мисля си че ще е за добро.Та да имат повод да ме псуват после ;-)
                      Тука и аз блокирах:-) Не се сещам

Коментар

• Ами засегни го този момент с експертите тъкмо почва да ми става доста интересно. Май добра дискусия се очертава.

Коментар

Ще има разлика така си е. Дори на два терминала да пусна един и същи експерт ще има разлика.

намесваш тука неква конспирация:-)

би трябвало да ти е ясно вече, че ако искаш да печелиш на тоя пазар , трябва да научиш из основи как действа /order routing,datafeed, филтри и прочие глупости/.
                          знам , че ти се иска да го механизираш тва и после само да си клатиш краката :-) ама тва с 200 реда програмен код не става. :-)
                          Ч!увал съм за една автоматизирана система 5 милиона реда е:-) почти колкото тъпото XP

Коментар

• greedy прав си батка, аз обаче исках този момент да засегна за който даде пример alex със експертите.Дори и при "светкавично" изпълнение ще има разлика (малка но ще има).А при търговците е доста голяма.Психологическия ефект го изключваме за сега. Има нещо друго.

Не се сърдете че така детско звучи като гатанка.
                            Идеята ми е да почовъркам малко мисленето на колегите.Мисля си че ще е за добро.Та да имат повод да ме псуват после ;-)
                            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Ще има разлика така си е. Дори на два терминала да пусна един и същи експерт ще има разлика.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                                greedy, alex1001111 е близко до това което исках да кажа.
                                Остави разликите между метод и стестема.
                                Освен психологията има и нещо друго което повечето колеги не вкарват като параметър във системите си. А е доста важен фактор според мен.
                                Да де ама системата си е система, двамата един до друг да седят по едно и също време пак ще са различни резултатите, ясно че ние сме проблема и тва което носим като възпитание и интелект и житейски опит :-)

Коментар

Working...
                                X