Първоначално изпратено от Captain Morgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дейността на букмейкъра bet365 е забранена
Collapse
X
-
Bet365 работещ линк за вход от България
Популярният онлайн букмейкър Bet365 подаде официално документи за лиценз за България в края на миналата година и съвсем скоро трябва да нямаме проблеми с залозите онлайн. Вече няма да търсим работещ линк или алтернативен линк за достъп, вход и регистрация в bet365. Иначе аз влизам в bet365 през този сайт
http://bgbets.com/bet365/
- 1 like
Коментар
-
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=994086
Никой няма да се лицензира!
Амсалаци!
Хазарта, за някой е зарибявка и забавление... Така е за болшинството от западняците...
От същия тоя хазарт, могат да се вадят добри пари, въпреки че не сме от хората дето го организират...
Дълго е за обясняване...
Ще минаваме в нелегалност, няма да ни е за сефте...
Коментар
-
Виждам, че темата е стара, но ме интересува дали някой има информация как стои въпроса с новите правила за лицензиране на ДКХ и дали бет365 ще получат лиценз?
През този месец bet100bonus.com предлага 100% бонус за нови клиенти на bet365, както и на други онлайн букмейкъри.Last edited by bulbet; 21.01.2023, 09:51.
Коментар
-
Щях да кажа, че темата е от 2008-а, но mathematician ме изпревари.
Определението за хазарт е: залагане върху вероятността на изхода от бъдещо събитие с цел печалба или преимущество, но с възможност да се изгуби залога.
След като пазителите на обществото затворите казината, бих ви препоръчал да затворите и фондовите борси, защото борсовите спекулации напълно съответстват на това определение. Също и всеки вид бизнес, който изисква инвестиция. Забранете всякаква стопанска инициатива на гражданите, нали не искаме да се превърнат в пропаднали комарджии!
Коментар
-
Първоначално изпратено от yarkost Разгледай мнениеАбе вие наред ли сте - това е може би най -коректния букмейкър. Лицензиран си е навсякъде и няма никакви проблеми с него. аз много си ги харесвам ( ето защо бет365) и си слагам там от години - на 100% коректност
Очевидно невярна.
Коментар
-
Абе вие наред ли сте
Абе вие наред ли сте - това е може би най -коректния букмейкър. Лицензиран си е навсякъде и няма никакви проблеми с него. аз много си ги харесвам ( ето защо бет365) и си слагам там от години - на 100% коректност
Коментар
-
Re: Дейността на букмейкъра bet365 е забранена
Първоначално изпратено от IVO_Институции: Забраниха дейността на букмейкър в Европейския съюз
07 септември 2008 | 22:48 | Агенция "Фокус"
Лондон. Дейността на букмейкъра bet365 е забранена на територията на Европейския съюз, съобщиха световните агенции. Причината е в нелоялна конкуренеция на пазара и измами на клиенти. Много от тях са се оплакали на Комисията за защита на потребителите и след проверка се е оказало, че това наистина е така. Забраната за букмейкъра важи и за територията на България. Все още не е ясно дали клиентите ще могат да вземат парите от сметките си, които са блокирани.
Ако вече не е късно - спасявайте си парите ! Очаквам да се случи същото и с други букмейкъри ! Затова бягайте докато е време ! Не е препоръка , а приятелски съвет !
Коментар
-
Кьорфишек е!
Бет365 са един от най-добрите в света! Лошото е че бързо ограничават...
Ако вече не е късно - спасявайте си парите ! Очаквам да се случи същото и с други букмейкъри ! Затова бягайте докато е време ! Не е препоръка , а приятелски съвет !
Коментар
Коментар