Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дейността на букмейкъра bet365 е забранена
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Не е нужен, но е ... препоръчителен. Ето ти едно простичко обяснение. Аз издавам фактурка на пешо и начислявам 20 лв. ДДС. Същевременно си купувам телбоди и ми издават фактура за 5 лв. ДДС. Демек, в края на отчетния период и съгласно първичната ми скромна счетоводна документацийка дължа на хазната само петнаесе лв. ДДС. Демек имам “данъчен кредит” от цели 5 лв.
Бая превзета терминология за нещо толко просто. Е, даскале, вързах ли тройката по счетоводство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениехихихихи. виждам че знаеш да търсиш с Гугъл. ама не ми отговори на въпроса.
ПП. адвокат е нужен ако се стигна до съд. за жалба до съответната инстанция не е нужен,
Бая превзета терминология за нещо толко просто. Е, даскале, вързах ли тройката по счетоводство?Last edited by Selena; 21.03.2019, 18:31.
Коментар
-
Ти все към счетоводство гледаш да ма хързулнеш. Ето ти тука един свестен линк.
http://trudipravo.bg/kompyutarni-pro...201205epischet
Самото ДДС по далечни мои спомени беше дело на някакъв френски професор по икономика и си е данъчен механизъм.
Аз съвсем друго имах предвид. Принципно никой не може да е специалист по всичко, но като се понатрупа опит и има желание за един юрист, ако е качествен, е възможно да влезе в руслото и да напише съответна жалба. Просто това му е работата. Не казвам, че и ти не можеш. Има ли регулация е за юрист, естествено специализиран в хазартната тематика, която е дериват на доброто старо гражданско право. Толкоз.
Коментар
-
Ти все към счетоводство гледаш да ма хързулнеш. Ето ти тука един свестен линк.
Аз съвсем друго имах предвид. Принципно никой не може да е специалист по всичко, ни като се понатрупа опит и има желание за един юрист е възможно да влезе в руслото и да напише съответна жалба. Просто това му е работата. Не казвам, че и ти не можеш. Има ли регулация е за юрист, естествено специализиран в хазартната тематика, която е дериват на доброто старо гражданско право. Толкоз.
ПП. адвокат е нужен ако се стигне до съд. за жалба до съответната инстанция не е нужен,
ПП. ти кат адвокат ква жалба би написала като не са ти ясни правилата на покераLast edited by nradev; 21.03.2019, 18:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетова че адвокати пишат общите условия не значи че всички адвокати са специалисти в тая материя.
сега малко ще се заям. айде ти кат виден адвокат дет е специалист по всичката юридическа материя ми обясни с прости думи какво е данъчен кредит.питам защото оня ден дойде при мен един мастит адвокат за консултация по ЗДДС, 2 часа му обяснявах какво е данъчен кредит и не вдена
Самото ДДС по далечни мои спомени беше дело на някакъв френски професор по икономика и си е данъчен механизъм.
Аз съвсем друго имах предвид. Принципно никой не може да е специалист по всичко, но като се понатрупа опит и има желание за един юрист, ако е качествен, е възможно да влезе в руслото и да напише съответна жалба. Просто това му е работата. Не казвам, че и ти не можеш. Има ли регулация е за юрист, естествено специализиран в хазартната тематика, която е дериват на доброто старо гражданско право. Толкоз.Last edited by Selena; 21.03.2019, 18:19.
Коментар
-
хммм, а според теб кой създава общите условия и цялата правна рамка на менажерията? Кой обработва документацията и към кого се допитват за получаването на лицензиите си (основни и спомагателни) за различните си присъствени или он-лайн хазартни игри? Толкова не съм специалист, че няма накъде ...
Най-общо казано е хитрувал и са го резнали и най-вероятно това резване е резонно и го има разписано в общите им условия, които са ги писали не юристи, а марсиянци .
Буря в чаша вода.
сега малко ще се заям. айде ти кат виден адвокат дет е специалист по всичката юридическа материя ми обясни с прости думи какво е данъчен кредит.питам защото оня ден дойде при мен един мастит адвокат за консултация по ЗДДС, 2 часа му обяснявах какво е данъчен кредит и не вдена
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениерегулаторния орган е ДКХ. тя определя правната рамка и издава лицензите. иначе кой точно им съчинява условията не знам . може и адвокати да са.
относно "хитруването " и аз мисля така.
Коментар
-
хммм, а според теб кой създава общите условия и цялата правна рамка на менажерията? Кой обработва документацията и към кого се допитват за получаването на лицензиите си (основни и спомагателни) за различните си присъствени или он-лайн хазартни игри? Толкова не съм специалист, че няма накъде ...
Най-общо казано е хитрувал и са го резнали и най-вероятно това резване е резонно и го има разписано в общите им условия, които са ги писали не юристи, а марсиянци .
Буря в чаша вода.
относно "хитруването " и аз мисля така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениев случая не си права. явно не си специалист в тая област тя е доста специфична.от адвокат се пише жалба до съда но тук има друга инстанция която разглежда тия спорове. аз мога да я напиша то не се наемам защото имам съмнения че не е прав
Буря в чаша вода.Last edited by Selena; 21.03.2019, 17:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Джон Бийст Разгледай мнение
Радев, мислех да укажа в предходния пост "недържавни, невластови", но го изпуснах.
Не, че така наречените НПО са цвете за мирисане, но не е невъзможно некои да са независими.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
да има държавна институция, казва се ДКХ
Не, че така наречените НПО са цвете за мирисане, но не е невъзможно некои да са независими.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Да не говорим, че случая е доста специфичен, защото доколкото разбирам не става въпрос за пари, а за "безплатни залози/купони" на стойност над 1000 Евро, които е получил. Но после са го усетили, че шмекерува, върнали са му парите, блокирали са му акаунта и са задържали тези безплатните дето са му ги дали.
Демек освен с общите условия на букито, трябва да се запознаеш и с условията на "промоцията" за безплатните залози/купони или там квото се водят.
с две думи тия билет са награди от турнири но не може да се теглят а трябва да се играят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
в случая не си права. явно не си специалист в тая област тя е доста специфична.от адвокат се пише жалба до съда но тук има друга инстанция която разглежда тия спорове. аз мога да я напиша то не се наемам защото имам съмнения че не е прав
Демек освен с общите условия на букито, трябва да се запознаеш и с условията на "промоцията" за безплатните залози/купони или там квото се водят.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар