Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.25
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тековете са добри - но щеше да има значение ако бяха лоши защото добрите потвърждават думите на Бен че се вижда светлина в тунела, а тия слова бяха калкулирани и с горница - ако бяха лоши пазара щеше да каже бат Бен тая светлина в тунела за която ни говореше е от насреща идващият влак хехе.
Аз ви казах че идни лоши данни биха се отразили
Сега чакаме ънкъл бен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от bgg_red16:00:34 САЩ: Нетни капиталови потоци: 60.6 млрд. USD
Сега да видим ще повлияе ли върху курсо??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от bgg_red16:00:34 САЩ: Нетни капиталови потоци: 60.6 млрд. USD
Сега да видим ще повлияе ли върху курсо??
Коментар
-
Robert Novak, the so-called "Prince of Darkness" and long-time Washington columnist, says that sources close to Fed Chairman Bernanke says he is more concerned about growth than inflation and is in no mood to hike rates, assuming high oil prices will slow the economy and constrain inflation.
Bernanke has had communication issues with the market throughout his tenure and if Novak has the story right, the buck is in for continued tough sledding. Oil prices are soaring once again as the market gets wind of this column. It is knocking on the door of $140.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoТия Ирландци верно разказаха игрта на еврото, аз си мисля че ще спретнат от ЕК някоя измама щот иначе лошо - ще дам само един пример - представете си че утре в българия некой каже със закон - следващите избори ке имаме 500 депутата и 27 министерства с портфейл барбар с зам мин, експ и чистачките - е те това нещо бг бюджета нема как да поеме. Същото е и в европа договора от Ница май беше който е в сила е непригоден за разширеният формат - бюджета на ЕК е адски раздут в момента, примерно всека държава с министър оп пърдон с еврокомисар и прочие - много депутат много нещо и въобще адски раздут щат - това е само един от най-малките примери, щото новият договор именно тези бюджети ще редуцира и бройки освен "великите" други неща. В същото време Ирландия лапаха ама яко лапаха тия години и икономиката им заради това взе че хвръкна във въздуха ама як ръст и в едн момент се оказа че в момента са нетни платци - и противниците им викат абе браточки ние сега че плащаме че членуваме и раним такива корумпирани кат в бг, то не че покрай скандалите нема и ние да станем нетни платци де, та викат Ирландците хубаво навремето имали дали ама сега ние даваме пък искат да ни оставят без комисар че и с неколко депутата а ма ха
ХеХе
Не, мисля че ще измислят верно нещо но кофтито е че ще се отложат нещата
Коментар
Коментар