IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смятате ли че долара ще продължи да поевтинява ....

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До две-три години EUR/USD гони 1.88
    Спрямо някоя друга валута може и да поскъпне долара.

Коментар

• още мааалко
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от gm_imoti
        президент му трябва да долара тогава ще задържи позиции в една или друга посока
        Ми то на всичките долари има президенти......нарисувани Аз се надявам да тръгне нагоре.

Коментар

• Част от суверенните инвестиционни фондове започнаха да намаляват дела на долара в портфейлите си, предаде Ройтерс, цитирайки доклад на "Файненшъл таймс". Новината свали нивата на долара, но от "Файненшъл таймс" не посочват източника на доклада.

Според изданието един от големите фондове от Персийския залив е намалил дела на доларовите активи в портфейла си до 60 на сто от 80 на сто за миналата фодина. Китайският фонд SAFE пък преговаря с европейски инвестиционни компании в опит да се отърве от доларовите си активи, коментират запознати източници.

Китайският фонд иска да купи активи точно от тези европейски банки, защото те не са деноминирани в долари.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            В България ли, Клео?
            В Америка - те също инвестират в ценни книжа и то 'безрискови'
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• В България ли, Клео?

Коментар

• Любопитно ми е дали няма да се окаже, че някои общини също ще тръгнат да фалират. Това би било интересно.
                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• А ще продължи да пада, докато американците не намерят начин да прецакат света отново, или да оберат някоя държава или пък пропагандата им не надделее и не наложи мнението че икономика им се стабилизира. То вече се подготвя почвата за да се наложи мнението че при Обама нещата ще се оправят... Само че дали ще има балъци да им вярват. До сега поне пет пъти излъгаха че нещата се оправят и не са в рецесия.

Коментар

• 4i40

-8
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Стига толкова!!!!!Казах!!!!

Утре купувам последните долари за следващите 5-6години.

От тук целта е паритет......до 2г...

Коментар

• Re: Смятате ли че долара ще продължи да поевтинява ....

Първоначално изпратено от bvg
                        Смятате ли че долара ще продължи да поевтинява следващите няколко месеца?
                        още малко..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Arrow
                          Първоначално изпратено от BlueTrance
                          Определено ше се обезценява.
                          Тъй колега, присъединяваш се към тълпата... 1.67 и после яко down!
                          Ей колега, виж кой е зад тебе!

Коментар

• Първоначално изпратено от BlueTrance
                            Определено ше се обезценява.
                            Тъй колега, присъединяваш се към тълпата... 1.67 и после яко down!

Коментар

• Според мен, докато Обама не спечели изборите, нещата с долара и петрола ще са все така, и може би долара ще пада, петрола ще е още нагоре и тако до началото на ноември. А след това всичко тръгва на обратно , да не забравяме , че при Клинтън долара беше 2,20 лв.

Коментар

• Определено ше се обезценява.

Коментар

Working...
                                X