If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pak lajesh horata prestani
Niamash smetka tam deto kazvash
Коментар
ПетърКараиванов
До Хитър Петър
АСТОР77 - Не съм администратор
Коментар
ПетърКараиванов
sos, badeshti kolegi
china- бих ти препоръчал ЕВЪР. Виж им платформата на www.trader.bg
Освен това са наистина коректни-една от първите ФБК в България.Аз от доста години работя с тях и
впечатленията ми са отлични.
Поздрави и успех.
nyakoi bi li me svetnal za chitav brokes s cel realna smetka?
uspeh na vsi4ki
Коментар
Saint Louis
Soread
Ivo tolkova mi haresva izraza ti "gargara na mozuka" che te suvetvam da go patentovash - Az znam che TI vuobshte ne sheguvash - zashtoto podgotviash pochvata za realni deystvia - "Garagara na mozuka" chrez sledene na indeksi i novini oznachava visoko specializirana umstvena deynost po asimilirane na prichinnosledstvenite vruzki na kapitalovia pazar ))
Коментар
Saint Louis
Soread
Kogato se reklamira 3 ppsa spred ima se pred vid 6 obshto li ?
Коментар
New wave
сега е момента
Kak moga da se svarja s Petar ?
Коментар
Шмекер Караиванов
сега е момента
Сега е момента за покупка на EUR/USD
Buy eur/usd at 1.1920/30 Stop or reverce at 1.1750/70 target 1.32-1.35 Mid term
С един изтрел 16 заека
С един лот 16 фигури
Със стотина долара ще гушнете печалба от 16 000 USD Не е ли чудесно
С предварителното уточнение , че не търгувам с акции и изобщо на каквито и да е пазари, а следя само
индексите за да си правя гаргара на мозъка, ще аправя чисто технически анализ за това какви
са моите очаквания и виждания за движенията на индексите.А те са за вече започнала дълбка КУРекция.
Nasdaq 100 - Проследявайки движението от 13/02/2003 - 938.52 до върхът от 1559.47 от 20/01/2004 се
заелязва ясно обръщане на резбата и основни нива на подкрепа на 1288 -38.2% , 1228 - 50% и 1160 -
61.8% коекции от гореспоменатото движение. В по-кратък период първото предстоящо ниво на
подкрепа е на 1282 , а следващото е на 1340 от където трябва да има КУРекция до около настоящите
текущи нива.
На спечелилите честито. На загубилите опитайте късмета си на другия тираж.
Коментар
Христо Боянов
za kursa
Петърчо, Петърчо пак си се изложил.
"...следя само индексите за да си правя анализите на Форекс пазара, ще аправя чисто технически анализ за това какви
са моите очаквания и виждания за движенията на индексите.А те са за вече започнала дълбка корекция.
Nasdaq 100 - Проследявайки движението от 13/02/2003 - 938.52 до върхът от 1559.47 от 20/01/2004 се забелязва ясно обръщане на тренда..."
отново смях в залата
Коментар
ik0
za kursa
Не съм съгласен с казаното по-долу. Петър не знае и терминологията.
Коментар
знаещия
za kursa
петър има още много да учи
например да не добавяш срещу тренда, както и да не прибираш печалба от 20 пипса, само защото вчера си набутал 200
Коментар
Американския охлюв
za kursa
Ако някой следи постингите на Петър вече е разбрал това което ще констатирам по-долу:
1.Oснови на FX пазара и 2. Терминология- най-лесното. Петър го владее / не е много трудно да го владееш/
3.Технически , икономически и политически анализ - може да владее на теория техн. анализ, но от другите - ужас.
4.Elliot Waves - кой знае.
5.Психология на пазара и участниците - много съмнителна работа или "ще му се на човека"
6.Контрол и самоконтрол - е тука го няма никакъв. Самоконтрола му е на такова ниво, че често му се налага да лъже за ада си запази репутацията.
7.Стратегии и модели за търгуване - една максимум две / но на теория /.
8.Хеджиране и 9.Опции - пълен абсурд.
10.Практически упражнения.
Sorry Петре, ама като си пазиш репутацията на всяка цена ставаш смешен. Sorry пичове, които сте се хванали на неговия курс. Ще ви трябва време да го забравите.
Kaji koi e kursa s po-niskata cena. Nali e forum tuka za obmeniane na idei i informatzia.
Коментар
morskia
za kursa
i az izgoriah toia kurs e super smotan dve sedmici samo analgini galtam che taka me cepi tikvata ot iad.
nikoga ne sam si daval parite za po-goliama glupost
posle hodih na drug kurs sas mnogo po-niska cena (niama da kazvam kade za da ne prozvuchi kato reklama)
tam beshe drugo neshto
sajaliavam che kogato pliueha Petar vav foruma ne im obrashtah vnimanie
misleh che e istinski trader i naistina moje da te nauchi na neshto i zatova kursa e tolkova skap - da ama ne, tova momche e palen proval
Коментар