IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.27

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.27

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Здравейте.
      Оставете е тая нафта бре!!!!!

Бихме и 1.52.
      Е къде е върха ??????
      Въобще има ли такъв
      Тез дългите кво да ги правим а?????
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Преди 10-11 години ( по голямата инфлация тук ) по време на едно предизборно студио, по телевизията, шефа на една от комунистическите партии каза, че ако вземат властта ще направят курса лев за долар

Тоя Буш и Бернанке да не са комунисти бе?

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Много се извинявам за флоода, но ИСКАМ НА ВСИЧКИ ДА КАЖА КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО!!!

Действието се развива в ДЕЛТАСТОК, или по точно на платформата.

Клиен съм на Делтата от 2002 година, досто често сме се карали за какво ли не, НО днес просто ме разбиха, да кажа че нямам думи е меко казано. Днес към 16:05 курсчето на $/лев почна да се мотка с около 50 пипса ей така, поогледах се поогледах, па си викам я да направя някое левче Клъвнах аз няколко пъте по 50-тина пипса, хубаво ми стана, чак се зарадвах , разбира се попрекараха ме и няколко пъте де, тъй като съм през WEB чукам аз да испълнява поръчка до докато я изпълни я изпълнява на някаква си луда цена, не е истина, но какво ти пука, нали и далаверка има. Прибирам се в къщи, доволен, весел и УЖ по богат , и какво да видя, пускам компа, поръчките ги няма, все едно никога не са били. Гледам има някакви съвсем други нещица, че дори и някаква поръчка която незнам от къде се е взела . Вдигам телефона, свързват ме с едно момченце, което перфектно си беше научило урока.
          Разговора.(съкратен вариянт)
          -къде са ми поръчките
          -аз ги сторнирах
          -защо
          -курса е бил нереален
          -аз какво съм виновен
          -ами нищо, ама ги сторнирахме
          -ще ви съдя
          -не можете, има клауза в договора (стр. т. под.т. ми се казват)
          -защо не сторнирахте всички (имаше две поръчки с които бях на минус няколко пипса)
          -според нас те са реални
          -вие ненормални ли сте бре, как така поръчки през 30 сек половината реални половината нереални
          -ми аз така реших и така ги сторнирах
          -какво прави това късо $/лев на тази цена? Аз такава поръчка не съм пускал, не съм и виждал такава цена
          -ми то нещо средно се получи и така остана (и аз не му разбрах смисала)
          -искам всичко да ми се сторнира
          -не може
          -искам - настоявам
          -добре де ще сторнирам всичко
          СТОРНИРАХА ВСИЧКО

АКО ТОВА Е НЕЩО НОРМАЛНО АЗ СЪМ ТРАМВАЙ!
          Така или инъче ще закрия всичко при тях, но ако можете да ми кажете институция към която да се обърна да им направи една ревизиика, че имам странното чувство, че сторнирано само каквото им е изгодно.
          АЗ ДОРИ ВЕЧЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ВСИЧКО С АЦЦ-ТО МИ Е НАРЕД, СЪМНЯВАМ СЕ. НО СЪМ ТВЪРДО РЕШЕН ДА ИМ СЪЗДАМ МАЛКО ПРОБЛЕМИ, ТОВА ТАЗИ ВЕЧЕР ПРЕЛЯ ЧАШАТА!!!
          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Гледам, пшеница, какао, кафе, палмово масло, захар, по цял свят май всичко се качва

Даже гледам дървения материал се живнал днес и направил двойно дънце
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
              искам да стисна ръката на петър караиванов човека от 3 години казваше за 1,50 и броене беше показал, но всички му се нахвърлиха защото не спомена времеви интервал...
              това е един добър пример за това някой като пише прогнози и мнения винаги да дава времевия интервал в който очаква да се случи разглежданото от него събитие. това е още малко по темата с тайминга хехех но наистина чест и почитания за Караиванов, поне от мен де...
              все пак всеки заслужава уважение освен тези които се държат непристойно
              а между другото при австралиеца имаме нови и нови върхове, а на дневна засега няма изгледи за смяна на настроенията или поне за корекция затова buy за тези които могат при всяко интрадей слизане
              Аз доколкото знам, той откак е на пазара, все е "бай" в еврото, така че няма начин някога да не стигнем дотук. Той май говори и за 1,6-1,8. Затова, стягайте се То не че тези цифри са много далеч от сегашното ниво
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                Евро - Долар

На 1.5218 ми смърди на обръщане, плитка корекция, а после пак нагоре
                DJ Bernanke:Doesn't Expect Global Coordination On Interest Rates
                WASHINGTON (Dow Jones)--Federal Reserve Chairman Ben Bernanke said Thursday that though the heads of key world central banks "keep each other apprised" about conditions in their economies, he doesn't foresee coordination on interest-rate policy.
                Сега, ако започнат да падат и борсите и се увеличи риск авършън - съвсем ще ни объркат тактиките. Да се чуди човек кое ще натежи....

Коментар

• Като гледам доста валути са се запътили към паритет с долара... швейцарец, оси, киви... лев!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Евро - Долар

На 1.5218 ми смърди на обръщане, плитка корекция, а после пак нагоре

Коментар

• Jay Gould

2010 при онези криза няма да има , но при нас ще бъде...и не банкерите а хората ще ги свари по бели гащи...банкерите ще обявят фалити и после ще си отворят нови банки ако закона не им попречи но засега изгледите са да нямат проблеми. Сега еврото проби обаче е в шах ..борсите тръгнаха да падат заради добрите переспективи които очерта Бернанке , мазохизма който ще ги "оправи" продължава това е положението а че техниката не работи ние си го знаем както и че ключето посоката да се обръща от някъде си го държат разни некадърници чиято последна грижа е икономиката да върви пък гладко..
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                        anon6706 сега даи да спорим на кои данните са верни и кои на кои да вярва ....
                        Аз не твърдя чий данни са верни, а кои са ми критерий при прогнозирането. Да правят каквото си щат и ОПЕК и IEA. Но когато ОПЕК казва, че прогнозира падане на потреблението и увеличаване на запасите - склонен съм да се позова на тяхното мнение, защото от тях зависи - имат и ножа и хляба. IEA - само прогнозира, но от нея почти нищо не зависи. Иначе - да - игрите и интересите при ценообразуването на нефта са големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Първоначално изпратено от takiteasy
                          Банкерите рядко се славят с много ум Всяка криза в историята на 20 и 21 век ги сварва по бели гащи
                          Тази може и голи да ги сбара!
                          Може, но на мен поне до 2010 не ми мирише още на голяма криза. 2011 обаче ми се струва, че ще има голям вой и тук и отвъд океана, пък дано греша
                          Че по-голяма криза от това накъде?! Златото гони 1000, нефта 100, долар на исторически най-ниски нива, икономиките рязко забавят. Въпрос на време е и борсите да се думнат и сме готови. На месеци, ако ли не и на седмици стои кризата. Днес Бернанке предупреди и за фалити на банки. Банкерите може и да не са чак до там умни, но със сигурност са добре информирани.
                          Малко напомня като цени ситуацията от 70 години, но сега света е по подготвен за нея, а тази криза не е така сериозна като тази от 2001 - 2002 година за Европа и за САЩ. Инфлацията засега дърпа локомотива, но след някоя и друга година ще се плаща за нея. Поне така мисля! След силна инфлация винаги има рецесия и колкото по-силна е била първата толкова по злостна е била втората.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                            Арабите , цялото ОПЕК и руснаците също търгуват и гледат да напомпаят петрола още с какви ли не слухове.
                            Много далече си от истината.
                            Може , но пък вземи си напиши мнението

Коментар

Арабите , цялото ОПЕК и руснаците също търгуват и гледат да напомпаят петрола още с какви ли не слухове.
                              Много далече си от истината.

Коментар

Първоначално изпратено от takiteasy
                                Банкерите рядко се славят с много ум Всяка криза в историята на 20 и 21 век ги сварва по бели гащи
                                Тази може и голи да ги сбара!
                                Може, но на мен поне до 2010 не ми мирише още на голяма криза. 2011 обаче ми се струва, че ще има голям вой и тук и отвъд океана, пък дано греша
                                Че по-голяма криза от това накъде?! Златото гони 1000, нефта 100, долар на исторически най-ниски нива, икономиките рязко забавят. Въпрос на време е и борсите да се думнат и сме готови. На месеци, ако ли не и на седмици стои кризата. Днес Бернанке предупреди и за фалити на банки. Банкерите може и да не са чак до там умни, но със сигурност са добре информирани.

Коментар

Working...
                                X