Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.27
Collapse
Заключена.
X
X
-
Преди 10-11 години ( по голямата инфлация тук ) по време на едно предизборно студио, по телевизията, шефа на една от комунистическите партии каза, че ако вземат властта ще направят курса лев за долар
Тоя Буш и Бернанке да не са комунисти бе?
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Много се извинявам за флоода, но ИСКАМ НА ВСИЧКИ ДА КАЖА КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО!!!
Действието се развива в ДЕЛТАСТОК, или по точно на платформата.
Клиен съм на Делтата от 2002 година, досто често сме се карали за какво ли не, НО днес просто ме разбиха, да кажа че нямам думи е меко казано. Днес към 16:05 курсчето на $/лев почна да се мотка с около 50 пипса ей така, поогледах се поогледах, па си викам я да направя някое левчеКлъвнах аз няколко пъте по 50-тина пипса, хубаво ми стана, чак се зарадвах
, разбира се попрекараха ме и няколко пъте де, тъй като съм през WEB чукам аз да испълнява поръчка до докато я изпълни я изпълнява на някаква си луда цена, не е истина, но какво ти пука, нали и далаверка има. Прибирам се в къщи, доволен, весел и УЖ по богат
, и какво да видя, пускам компа, поръчките ги няма, все едно никога не са били.
Гледам има някакви съвсем други нещица, че дори и някаква поръчка която незнам от къде се е взела
. Вдигам телефона, свързват ме с едно момченце, което перфектно си беше научило урока.
Разговора.(съкратен вариянт)
-къде са ми поръчките
-аз ги сторнирах
-защо
-курса е бил нереален
-аз какво съм виновен
-ами нищо, ама ги сторнирахме
-ще ви съдя
-не можете, има клауза в договора (стр. т. под.т. ми се казват)
-защо не сторнирахте всички (имаше две поръчки с които бях на минус няколко пипса)
-според нас те са реални
-вие ненормални ли сте бре, как така поръчки през 30 сек половината реални половината нереални
-ми аз така реших и така ги сторнирах
-какво прави това късо $/лев на тази цена? Аз такава поръчка не съм пускал, не съм и виждал такава цена
-ми то нещо средно се получи и така остана (и аз не му разбрах смисала)
-искам всичко да ми се сторнира
-не може
-искам - настоявам
-добре де ще сторнирам всичко
СТОРНИРАХА ВСИЧКО
АКО ТОВА Е НЕЩО НОРМАЛНО АЗ СЪМ ТРАМВАЙ!
Така или инъче ще закрия всичко при тях, но ако можете да ми кажете институция към която да се обърна да им направи една ревизиика, че имам странното чувство, че сторнирано само каквото им е изгодно.
АЗ ДОРИ ВЕЧЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ВСИЧКО С АЦЦ-ТО МИ Е НАРЕД, СЪМНЯВАМ СЕ. НО СЪМ ТВЪРДО РЕШЕН ДА ИМ СЪЗДАМ МАЛКО ПРОБЛЕМИ, ТОВА ТАЗИ ВЕЧЕР ПРЕЛЯ ЧАШАТА!!!Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Гледам, пшеница, какао, кафе, палмово масло, захар, по цял свят май всичко се качва
Даже гледам дървения материал се живнал днес и направил двойно дънцеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoискам да стисна ръката на петър караивановчовека от 3 години казваше за 1,50 и броене беше показал, но всички му се нахвърлиха защото не спомена времеви интервал...
това е един добър пример за това някой като пише прогнози и мнения винаги да дава времевия интервал в който очаква да се случи разглежданото от него събитие. това е още малко по темата с тайминга хехех но наистина чест и почитания за Караиванов, поне от мен де...
все пак всеки заслужава уважение освен тези които се държат непристойно
а между другото при австралиеца имаме нови и нови върхове, а на дневна засега няма изгледи за смяна на настроенията или поне за корекция затова buy за тези които могат при всяко интрадей слизанеТо не че тези цифри са много далеч от сегашното ниво
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldЕвро - Долар
На 1.5218 ми смърди на обръщане, плитка корекция, а после пак нагоре
WASHINGTON (Dow Jones)--Federal Reserve Chairman Ben Bernanke said Thursday that though the heads of key world central banks "keep each other apprised" about conditions in their economies, he doesn't foresee coordination on interest-rate policy.
Сега, ако започнат да падат и борсите и се увеличи риск авършън - съвсем ще ни объркат тактиките. Да се чуди човек кое ще натежи....
Коментар
-
Евро - Долар
На 1.5218 ми смърди на обръщане, плитка корекция, а после пак нагореhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Jay Gould
2010 при онези криза няма да има , но при нас ще бъде...и не банкерите а хората ще ги свари по бели гащи...банкерите ще обявят фалити и после ще си отворят нови банки ако закона не им попречи но засега изгледите са да нямат проблеми. Сега еврото проби обаче е в шах ..борсите тръгнаха да падат заради добрите переспективи които очерта Бернанке , мазохизма който ще ги "оправи" продължава това е положението а че техниката не работи ние си го знаем както и че ключето посоката да се обръща от някъде си го държат разни некадърници чиято последна грижа е икономиката да върви пък гладко..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007anon6706 сега даи да спорим на кои данните са верни и кои на кои да вярва ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от takiteasyПървоначално изпратено от Jay GouldБанкерите рядко се славят с много умВсяка криза в историята на 20 и 21 век ги сварва по бели гащи
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от Jay GouldАрабите , цялото ОПЕК и руснаците също търгуват и гледат да напомпаят петрола още с какви ли не слухове.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от takiteasyПървоначално изпратено от Jay GouldБанкерите рядко се славят с много умВсяка криза в историята на 20 и 21 век ги сварва по бели гащи
Коментар
Коментар