If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сещам се за една история от 50-те години на миналия век. Та значи в Годеч нямали арен коч и кметът (бивш партизанин, прост, но справедлив човек) пратил двама с джипката да обикалят по селата да дирят коч. И ония намерили един коч, обаче той бил кьорав. Та значи водат го на площада, кмета излиза на тераската на кметството и им вика:
- Найдохте ли?
- Найдохме, кмете, ама он е кьорав!
- Е па он ке ебе, нема да е писар! - викнал кметът на всеослушание.
Та ей това му е работата на коча - да е*е!
А, бе, тоя коч като е кьорав, да не вземе да похаби материала напразно?! ;-) хахаха
За няколко сантиметра отклонение трябва после да повтаря упражнението... :-)
Сещам се за една история от 50-те години на миналия век. Та значи в Годеч нямали арен коч и кметът (бивш партизанин, прост, но справедлив човек) пратил двама с джипката да обикалят по селата да дирят коч. И ония намерили един коч, обаче той бил кьорав. Та значи водат го на площада, кмета излиза на тераската на кметството и им вика:
- Найдохте ли?
- Найдохме, кмете, ама он е кьорав!
- Е па он ке ебе, нема да е писар! - викнал кметът на всеослушание.
Та ей това му е работата на коча - да е*е!
ще се сетиш къде е истината – уж овца пък си кочуваш – a вълците мечки ги яли
хайде, че много тревопасна стана темата – дето се вика затова ли я извади от нафталина, a аз по съ същество нямам какво да добавя
Ще отворя нова за животновъдство тези дни и продължаваме
Четох назад. Темата ми хареса и си писах в нея Иначе си прав. Полярната мечка е най-големия сухоземен хищник, но по липса на тюлени и риба, ходи понякога на юг да гони овце )))
хе хе, и аз съм чувал за окумуш овци (то хората и реклама на Спрайт направиха по темата). А иначе да ги правиш на саздърма животинките не ми изглежда добро дългосрочно решение. От едни Австралийци знам, че не е лош подход да ги оставиш да си блеят и да си ги стрижеш редовно.
Аз съм за свобода на блеенето така или иначе
Прави си! Стават страхотни чорапи и ръкавици с един пръст от овча вълна )) Някой и млекце дават, обаче кажи ми от кочовете каква полза има? Нито се агнят, ното мляко дават. Само на суджук, при пръв удобен случай, пък и като са много, защо да ги пестим и да набиваме гъби, щом има толкова самоходни мръвки :P
Mnogo mi e interesno kak dosta hora polzvat Elliot Wave ,kato kazvat che imalo goliam smisal v tazi teoriq,no vapreki tova az dosega ne sum vidial niakoi consistently pechelivsh Elliotiician..
Daje "prochutiq " Prechter e bearish za stock markets ot 1995/spored nqkoj istochnici ot late 1980-s/.
Ta pochvam tazi tema ne za drugo a shtoto cheta prognoza na edin mnogo uvajavan ot mene analizatoir koito za sajalenie polzva Elliot,/ili moje bi e za za masov delusion na chetiashtite analiza mu/
i za sajalenie otkakto pozna za bear marketa na US markets prez 2000,ottogava poznava vse po-malko i po-malko...Interesnoto e che tozi analizator
prognozira vruh sled vryh na Sofix otdavna..Moje bi ot 1 godina? http://www.investorbg.com/Analis/Ana...ews.asp?ID=343
Ako nqkoj tuk polzva Elliot i naistina e na pechlba ,molq da si kaje ...Ako puk moje da predstvai i trade statements za pone 18-24 meseca shte poviarvam v Elliot...
Да се пулиш в графиката при условие, че не виждаш вълните и трябва да гадаеш, няма смислъл. Не ги ли видя първите 20 секунди не се и мъча да броя, а ползвам 1-2 индикатора, които чудесно вършат тази работа в 90% от случаите. Всъщност индикатор, ако ползвам е основно за това.
Е па най-ми аресва де чух едни учени да казват, че един ден сичкия свет ще се обединел и щел да стане едно Големо село. Па я - викам си - съм си с предимство щот съм си вече у село у бъдещето
Ка убао го е казал тоа учен. Учен или учЕн е правилно? Ама да му мислат теа, дето от бъдещето додоа у миналото :-)
хе хе, и аз съм чувал за окумуш овци (то хората и реклама на Спрайт направиха по темата). А иначе да ги правиш на саздърма животинките не ми изглежда добро дългосрочно решение. От едни Австралийци знам, че не е лош подход да ги оставиш да си блеят и да си ги стрижеш редовно.
Аз съм за свобода на блеенето така или иначе
Бе не го убиждайте човеко бе, он наверно иска да ви земе парите колтурно и да ви научи на нещо, некак си, вии веднага го набодохте на ножа А па я друго исках да ви кажа - веднъж на село една овца ме слиса , беха я оставили чобаните на диета, как е модерно сега, и га дошъл вълк да ги дави, она му се метнала и му отхапала мръвка. Па така ме развълнува тая случка, че го съжалих горкеа вълк.
..И господин Бъфет загуби миналата година 900 милиона на форекс, понеже слушаше екипа си от анализатори и може би теб
Разбира се ще пиша на тълпата... Мачове не гледам... и боли ме щепсела за тълпата... От овцете става само създърма (овча), обаче не мога да разбера защо блеят, ами не си приемат безропотно овчата участ )))[/quote]
Гоше я се въздържам веке да давам оценки. Я съм си селянче, знаиш и ги недолюбвам малко чуждоземните фрази, тва сентимент ми наприличва на ментимент, въпреки че я съм го чувал некъде. Па и я малко му се чудя на Коелюто, он секаш пак ни го внесоа от чужбина. Па нема лошо, да бяаме показали и ний нещо убаво. Па ние ората сме различни и различно си харесваме, я у тва лошо не вида. Е па най-ми аресва де чух едни учени да казват, че един ден сичкия свет ще се обединел и щел да стане едно Големо село. Па я - викам си - съм си с предимство щот съм си вече у село у бъдещето
Коментар