If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, ама няма време да слягам всяка седмица акаунта
Мисля да го тресна накрая на 52 седмичния период.
Лято е, не моа се занимавам с правене на снимки и постване.
За сега акаунта е на 12 % печалба.
Ех, а аз си мислех, че наистина си на яхтата. На кой си я дал сега да я кара?
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Здравейте
Много ми трябват историческите точни стойности на щатския долар и еврото - с техните максимуми и минимуми откакто се извършва валутна търговия . Аз графики имам ,но те не показват с голяма точност , а и различните графики показват различни минимуми . Някой ако има линк -ще му бъда благодарен ,ако го постне тук или на лично съобщение .Имам графика която показва ,че EUR/USD най -ниската му стойност е около 0,65 - 1985 година
Благодаря предварително
85та година още не е имало EUR Преди 99та е имало само EUC, но то не е било реална валута, а кошница от всички валути на европейската общност.
Здравейте
Много ми трябват историческите точни стойности на щатския долар и еврото - с техните максимуми и минимуми откакто се извършва валутна търговия . Аз графики имам ,но те не показват с голяма точност , а и различните графики показват различни минимуми . Някой ако има линк -ще му бъда благодарен ,ако го постне тук или на лично съобщение .Имам графика която показва ,че EUR/USD най -ниската му стойност е около 0,65 - 1985 година
Благодаря предварително
Съгласен съм с мнението на trader, дори съм изчислявал, че ако играя с 5-6 пъти по-голяма сума и просто увелича пропорционално всички покупки/продажби (без капка алчност, разбира се) ще си докарвам повече от прилични доходи. За съжаление човешката нагласа е такава, че в един момент не иска просто доходност, а многократно умножаване на капитала...и оттам идват и зануляванията. Мога да дам скромен съвет от личния си опит, поставяйте някаква сума като цел и всичко над нея обратно в банковата сметка. Така дори да занулите, може да се окаже, че сте си върнали повече отколкото сте вложили.
Стратегията ти е много правилна и съм си сигурен, че ще докажеш това което искаш. Друг е въпроса реално доколко си заслужава 5 000 000 да ги въртиш по този начин, но това може да се прецени след като е даден процент печалба. Кажи някакви проценти за изминалия период до момента, че ми е интересно как стоят нещата
taka тази система може би не е дори система при голям капитал като например 5 мио може би не трябва да се стремиш към показване на проценти а към суми достатъчни за примерно някакъв стандарт на живот и докарване на почти постоянни доходи без постоянно киснене пред монитора разбира се и тук съществува фактора нетърпение и влизане с огромна чааст от капитала без стоп и съответно зануляване повечето занулявания стават като се питват да се покажат отлични проценти за дълъг период от време което за жалост е малко вероятно о то при търговия с ливъридж ако това бе така сами се замислете Сорос още щеше да прави супер удари а не само един или два преди десетки години при търговия с ливъридж се дават кредитно рамо но не защото ще спечелиш а да може по бързо да фалираш залагаики на масовата психология и оптимистичната натура на хорат за бързи печалби и игра без стоп и сголям процент откапитала разбира се тва са мои помисли и ако се счетат за спам нека модератора да ги изтрие успех господа )
Коментар