If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мислите ли,че е време и тук да настъпят промени?
Форума си е добър и нека дискусиите да се водят на тук,НО:
Не може ли да се въведе регистрация?-така си мисля,че ще спрат обидите и грозните реплики.
Модератора да направи отделни теми за валутните двойки.
Пример:eur/usd-тех.анализ,който да включва-дългосрочен,средносрочен и краткосрочен(за деня).
Така дискутирайки,ще се знае за какъв период става въпрос.
фунд.анализ-календар,новини(за това ще трябва да се грижи админа) и анализ
Всичко това в темата форекс.
За пример ще дам прогнозите на Петър Караиванов(Петър не се сърди,че използвам теб за пример)-никога не споменава за какъв период от време са и после предизвиква остри реакции срещу себе си.
Същото предложение отправих и към GGG-направих темите,НО пак не са обиденени.
Защо предлагам това-според мен!ще бъде по пригледно и подредено.
Предложението ми може да се осъществи,само със съдействието на модераторите.
Можеш ли да влезеш в една река два пъти на едно и също място?
За платформата на Варчев нямам думи. Отдавна използвам МТ с демо акаунт към други за анализи. Не разчитам на игра при резки движения - вероятно няма да мога да изляза навреме, както и се е случвало. Платформата просто "забива". Имаше и 1,2 случая с някакви измислени шипове, липсващи при другите и добре че не бях вътре. Офиса им във Варна ми е по близо затова ги ползвам, като гледам и от др. платформи да се оплакват :-)
Извинявам се на модератора за причиненото неудобство.
Пуснах следното съобщение, ще го пусна и тука.
Здравейте колеги. Ще ви помоля, ако не ви е проблем да не пускате линкове към този форум в Инвестора. Виждам, че поражда недоволство, а и са прави хората. За нас е една занимавка, докато те си вадят хляба.
Коментар