If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Народната банка на Китай даде силна подкрепа за американската валута, допринасяйки за предпазването й от неблагоприятната комбинация, включваща неочаквано занижения индекс на потребителското доверие в САЩ и по-добрите от очакваните числа за бизнес климата в Германия. Китайската народна банка публикува съобщение, с което разсея спекулациите, че направената валутна реформа през изминалата седмица и поскъпването на юана ще бъдат последвани от нови промени в "обозримо бъдеще". Тази новина позволи на зелените пари да се отърсят от налегналата валутните пазари летаргия от началото на тази седмица и да спечелят почти цял цент спрямо единната валута, достигайки до нивата при 1.1980. Любопитното е, че това стана въпреки положителните за еврото данни за IFO бизнес доверието в Германия, което отчете 5-месечен връх достигайки до 95.0 за месец Юли от 93.3 за предходния месец, отбелязвайки най-големия скок от Декември насам, а очакванията бяха съсредоточени около нивата на 94 пункта. В контраст на това, в САЩ индекса на Потребителското доверие падна до 103.2 за този месец при очаквани стойности над 106 пункта. В резултат на това долара отстъпи част от извоюваните в началото на сесията позиции, но остана относително стабилен. Според някои анализатори преоценката на китайската валута с 2.1% до 8.11 спрямо долара ще бъде последвана от последващо поскъпване от 7.89 до край на месец Ноември и от 7.5 съотношение спрямо долара до средата на следващата година, но засега като че ли еуфорията по реформите около китайския юан започват да отшумяват и отново главна движеща сила на пазара става лихвения диференциал между САЩ и Европа.
Саше лягам да спя имам 17 отворени позиции дълъг паундйена от 193.60, евро ударен профит стоп редълъг от 2003 кабел ударен профит стоп редълъг от 69 и тнт къс евролира 6918 след ударен профит стоп ребай паундлира 39 със стоп 20 и прочие и си лягам
Успехи ви желая особено на тия с които по кюто днес търгувахме заедно, съжалявам за профит стопа въпреки че хванахме дъната беше рано аз за това пак съм дълъг но със къси стопове
koko,napalno sam saglasen-samo nagore.niama nikakva logika da pada o6te,osven ako ne go natisnat naro4no,no dori i taka da stane 6te e za savsem kratko 2-3 dni i to bez po4ti nikakav rezultat(po skoro izkustveno 6te go zadarjat na tova nivo otkolkoto da go svaliat o6te)
Доне абе всичко над 80 е бай да не ми е името Ангел ако не тръгнат нагоре че и ще спра да ви тормозя с писане тук, много нагоре сме и малко ни трябва но не се съобразявайте
do kam 7-7:30.i az o4akvam iaponzite da go zakarat do 1.2065-75,sled koeto leko da padne do kam 1.2050 i ot tam da se izstrelia na 1.2130-40.dnes novinite biaha mnogo dobri za EUR-to i napravo ujasni za USD,vapreki 4e ne biaha ot nai vajnite.dokolkoto vijdam i za utre novinite sa protiv USD.
цяла нощ ли ще кибичиш ?за сейковците е възможно д а го закарат до2080 защото те сно щи от там саго грабнали и са го натикали горе-долу до тези нива а в понеделник е било точно обратното -някои път им уцелвам сесийте сравнително добре .тази вече имам и друга работа и ще ги пробвам.
успех!
ot kabela se otarvah s 15-20p pe4alba,a sega sam dalag v EUR/USD(ot 7 4asa sutrinta)ot 1.2036 s order prodajba na polovinata ot 1.1975(za malko da go lepne dokato sam spal) i stop na 1.1940)
Коментар