IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

kakvo mislite za tova?

Коментар

• eur/usd

Народната банка на Китай даде силна подкрепа за американската валута, допринасяйки за предпазването й от неблагоприятната комбинация, включваща неочаквано занижения индекс на потребителското доверие в САЩ и по-добрите от очакваните числа за бизнес климата в Германия. Китайската народна банка публикува съобщение, с което разсея спекулациите, че направената валутна реформа през изминалата седмица и поскъпването на юана ще бъдат последвани от нови промени в "обозримо бъдеще". Тази новина позволи на зелените пари да се отърсят от налегналата валутните пазари летаргия от началото на тази седмица и да спечелят почти цял цент спрямо единната валута, достигайки до нивата при 1.1980. Любопитното е, че това стана въпреки положителните за еврото данни за IFO бизнес доверието в Германия, което отчете 5-месечен връх достигайки до 95.0 за месец Юли от 93.3 за предходния месец, отбелязвайки най-големия скок от Декември насам, а очакванията бяха съсредоточени около нивата на 94 пункта. В контраст на това, в САЩ индекса на Потребителското доверие падна до 103.2 за този месец при очаквани стойности над 106 пункта. В резултат на това долара отстъпи част от извоюваните в началото на сесията позиции, но остана относително стабилен. Според някои анализатори преоценката на китайската валута с 2.1% до 8.11 спрямо долара ще бъде последвана от последващо поскъпване от 7.89 до край на месец Ноември и от 7.5 съотношение спрямо долара до средата на следващата година, но засега като че ли еуфорията по реформите около китайския юан започват да отшумяват и отново главна движеща сила на пазара става лихвения диференциал между САЩ и Европа.

Коментар

• eur/usd

aide 3 4asa mina.vreme e iaponzite da po4nat da go izdarpvat nagore.

Коментар

• eur/usd

Само за инфо единствено кабела ми е на минус горедолу средна цена 90 в момента

Коментар

• eur/usd

Саше лягам да спя имам 17 отворени позиции дълъг паундйена от 193.60, евро ударен профит стоп редълъг от 2003 кабел ударен профит стоп редълъг от 69 и тнт къс евролира 6918 след ударен профит стоп ребай паундлира 39 със стоп 20 и прочие и си лягам
            Успехи ви желая особено на тия с които по кюто днес търгувахме заедно, съжалявам за профит стопа въпреки че хванахме дъната беше рано аз за това пак съм дълъг но със къси стопове

Коментар

• eur/usd

koko,napalno sam saglasen-samo nagore.niama nikakva logika da pada o6te,osven ako ne go natisnat naro4no,no dori i taka da stane 6te e za savsem kratko 2-3 dni i to bez po4ti nikakav rezultat(po skoro izkustveno 6te go zadarjat na tova nivo otkolkoto da go svaliat o6te)

Коментар

• oil

69, любимата ми поза

Коментар

• oil

Лека вечер утре ще ви постна резулта правя последна добавка 200к кабел лонг

Коментар

• oil

от къде да видя прогнозите за запасите за петрола на Щатите смятам да напазарувам малко кад обаче го няма в календарите?

Коментар

• eur/usd - sell сигнал на дневна

в смисъл волуме на мах съм лонг с -20 момента ако го удари ще съм на 0 за деня

Коментар

Доне абе всичко над 80 е бай да не ми е името Ангел ако не тръгнат нагоре че и ще спра да ви тормозя с писане тук, много нагоре сме и малко ни трябва но не се съобразявайте

Коментар

sell stop 1.1970, stop 1.2080

Коментар

• nass

do kam 7-7:30.i az o4akvam iaponzite da go zakarat do 1.2065-75,sled koeto leko da padne do kam 1.2050 i ot tam da se izstrelia na 1.2130-40.dnes novinite biaha mnogo dobri za EUR-to i napravo ujasni za USD,vapreki 4e ne biaha ot nai vajnite.dokolkoto vijdam i za utre novinite sa protiv USD.

Коментар

• sasho 77

цяла нощ ли ще кибичиш ?за сейковците е възможно д а го закарат до2080 защото те сно щи от там саго грабнали и са го натикали горе-долу до тези нива а в понеделник е било точно обратното -някои път им уцелвам сесийте сравнително добре .тази вече имам и друга работа и ще ги пробвам.
                              успех!

Коментар

• nass

ot kabela se otarvah s 15-20p pe4alba,a sega sam dalag v EUR/USD(ot 7 4asa sutrinta)ot 1.2036 s order prodajba na polovinata ot 1.1975(za malko da go lepne dokato sam spal) i stop na 1.1940)

Коментар

Working...
                                X