IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Варна и аз съм съгласен с теб видим ли 2080 съм селл настроен, но дотогава съм дълъг с цел 2180 някъде
    Успех

Коментар

• eur/$

varna, съгласен съм.
      2090 е репер - за покачващата се вълничка от 1964
      един пробив под 1.2060 ще подвърди концепцията за надолу, а под 2030 ще я затвърди.

Коментар

• eur/$

buy stop 1.2072 target 1.2187

Коментар

• eur/$

На 4Ч вероятно се формира триъгълник, намиращ се във финална фаза "е".
          С риск да обидя много хора в този, уважаван от мен форум, ще си позволя да припомня 2 момента от теорията на техническия анализ - 1) Никога една формираща се фигура не трябва да се приема за такава преди да е окончателно завършена, и 2) В един формиращ се триъгълник вълна "е" често не стига нивото на горното рамо на триъгълника.
          Като имаме предвид тези два постулата, очевидно подтикващи към различни действия, ми се струва че можем да търсим сигнали за завършване на корекцията и съответно скъсяване.
          Желая ви успешен ден!

Коментар

• добро утро

имам в предвид че няма фундамент които да предразположи траен пробив над2230/50 ,защото е изконсумиран ,а2270/80 си е много здраво ниво и ще бъде използувано за масирани продажби на евра-оттам го върнаха 3 фигури

Коментар

• добро утро

Nass,ако и на това не му викаш фундамент,здраве му кажи.
              Поставил съм поръчки за допълване към дългата на 1.2121 и 1.2111 стопа си остава на 1.2060,целта при мен идва на 1.2235,но 1.22 ми стига.
              Успех.

Коментар

• добро утро

Насс според мен каруцата може да се пълни яко чак на 2450 според мен, а от 2220-80 ще имаме една по-голяма корекция само, мисля че сега в евросесията отиваме на 2180 като ниво за почивка и при хамериканците ще му мислим

Коментар

• добро утро

Добро утро и успешен ден на всички,
                  Понеже няма фундамен днес нямам никакво виждане но ако се осланяме на тех.анализ и продължаване на вчерашното движение мисля че ще видим 1,2230-50 дори и с фалшив пробив ,на това ниво смята да товаря каруцата с долари //око върне до 20-50 байвам евро или нещо такова, изобщо игра с преценка на моменти и действие според ситуация и личната ми интуиция,
                  Успешен е ползотворен ден!

Коментар

• Varna 2

Добро утро и успешен ден на всички
                    1.2125 Навлизаме в бай зона, на моята графика съм си отбелязал 2111 и 2091 като евентуален край на корекцията, внимание 1.2080 вече е селл зона, смятам че имаме доста чисти и близки нива за търговия днес
                    Успехи

Коментар

• Varna 2

Varna, На СТС няма такава котировка,най ниската е 95, но ФК „Популярна каса 95” АД имат само 94.

Коментар

• Varna 2

Доне, при кой посредник си и 94 или 93 е имало?
                        Работа и заплата?

Коментар

• Varna 2

В 0:16 има един шип с такава котировка.

Коментар

• eur/chf

Моля за бързо съдействие: има ли при вашите посредници котировки под 1,5594 в евро/франк? Трябва ми спешен отговор. Мерси предварително.
                            Работа и заплата?

Коментар

• кабел

За това затворих рано късите

Коментар

• кабел

Но той и ти сте прави че това ниво е кофти ако падне за 3-3

Коментар

Working...
                                X