If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
забрави ги тия ,може да изядеш някой сап,по-добре си отвори едно демо и си джиткай за себе си ,после пък дори и реал ,поне знаеш че ако се навреш си се наврял сам ,а не някой гагаузки тарикат да си пече гъза на плажа пак ти да лапаш таратор без кисело мляко и трябва да знеш че
Форекса е сводница и за да оцелееш трябва мислиш и действаш като нейна курва!
Аз не бих им поверил и един лев.
успех на всички
Не знам ти нали търгуваш само пробивите , дабър вариант е на мт4 да си сложиш td demark pivot 3 , от тези дето са служебни и могат да се заредят от онзи сайт дето му пуснах линка и той ги инициализира пробивите доста добре и като следиш на различните интервали времеви какво е положението си се ориентираш бързо сравнително и още един за посока от тези които слагат маркери - точки , стрелки и това може да ти помага.
Kolegi, njakoj 4uval li e ne6to za Swiss Investment AG - varnenski broker, kojto predlaga doveritelno upravlenie na sredstva prez FOREX v partnjorstvo sys Swiss Assets AG - Switzerland. Sredstvata, min 1000 EURO se prevezhdat po smetka na bylgarskija broker , kojto otgovarja sled izti4ane na 1 godina da vyzstanovi vlozhenieto zaedno sys postignatata dohodnost ot 30 - 35 %. Faktyt, 4e bylgarite se razporezhdat sys sredstvata na vhoda i na izhoda trjabva li da me pritesnjava?
Molja za va6ija komentar
Blagodarja
Коментар