If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
i az sym kys iskam da vidq kak shte zatvorqt gadovete no tova nivo 2182 po malkite grafiki go napraviha za dvojno dyno ... koeto si e 50 % na dneshnoto dvijenie
ako padnem pod nego moje osven na h8 i na D1 da vidim taka ochakvaniq hammer
sailor molq pokaji mi kade go vidq H&S
iskam da go ima ama ne go vijdam
na H6 i H8 eventualno no tova si e "triple top" pone na me na takova mi prilicha i po malkite grafiki na takova mi prilicha
Трендлинията на това движение нагоре минава вече на 1.2150,така че аз не очаквам да слезем под 1.2150 вече.Въпреки това не бих могъл в момента да определя сигурен стоп чак до 1.2074,така че ще се въздържа от игра.
Здравейте.
Сега имаме да завършим тази корекция с котировка бид под 1.2183 и след това трябва минимум един връх да правим още ,за да завършим движението нагоре.Би могло да се опита покупка на 1.2185 ,обаче стопа както и да го погледна си е доста далеч,така че бих се въздържал,иначе от тук нагоре имаме нива поне 1.2250.
Успех.
Чух един слух че, този път новите поръчки ще бъдат много добри.Притеснява ме това че на последък пазарните играчи не се оповават много на слухове и ако това се окаже вярно ще има силно движение на долу.Имайте го впредвид.
Коментар