IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR

ГОДИМ още 2150 е рисковото ниво въпреки че и 70 ако падне за мен е надолу, но ми се иска да играя на дълго до 2350-2450 25.... че там да скъся яко и да ходя на почивка

Коментар

• EUR

Аз два пъти отигравам дълъг кабел и бягам на 33 и паундйена също но нея ме е яд че я избягах защото от дъното я хванах, не ми харесва обаче ситуацията ако не пробие 2255 сме много занадолу е много 18 нивата

Коментар

• EUR

Тред-линията отдолу вече е на 1,2200 (по моята графика), отгоре ни натиска 1,2241. Но споко има време... Миналата седмица се раздвижи при 10-15 пипа рейндж.

Коментар

• EUR

Благодаря Коко.

Коментар

• EUR

прав си ,затишие пред буря

Коментар

• EUR

Това ми намирисва на затишие пред буря и съм сигурен че днес ще имаме голямо движение но не е чисто накъде

Коментар

• EUR

Зависи до каква степен, колко % си дълъг в долари, реално така си дълга доларйена но зависи процентно как е но е добър избор само внимавай със стоповете

Коментар

• EUR

Братя, хеджирам късите евра с дълги евро-йени. Добре ли е ?

Коментар

• bnight

supertrade тия дълги от японската сесия ги затворих ое в края и. Като след това на европиската ги повторих доста успешно профит-а ми надхвърли 30 пипса за това мисля да спирам а и си покрих загубите които бях реализирал миналата седмица така че предполагам че до края на седмицата няма да търгувам
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR

Това което ме притеснява е че днес ако не пробие 55 доголяма степен ще значи че корекцията 4 от с е завършила там, но днес има голям шанс това ниво да падне защото вчера обра доста поръчки което ще рече че има доста стопчета 60-70 който ако гръмнат 55 ще стане съпорт, но внимавайте все пак да не купим някой връх, то не че ще ми е сефте, хаха
                      Успех

Коментар

• EUR

може, пробие ли 55 ми се струва че трябва вече да се ослушваме

Коментар

• Нов FOREX анализ

Технически нива за 2 август

Коментар

• EUR

Коко, не е ли по-добре над 1,2262?

Коментар

• EUR

купувай евра над 2255 и купувай долари под 1.2150 според мен

Коментар

• EUR

скачай смело силата на $ ще свърши в след 2 месеца сега когато повечето се убедят че сме за 1.2350 дървото се заформя но имай аено наум че до четвъртък има още дни

Коментар

Working...
                                X