If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямаше реакция на добрите новини защото Фед се оттърваха от интервенциите си финансовите които правеха за на юг и естественно ги чистеха заедно с фундамента защото им е ясен иначе как се пробива 1.2460 с мерак когато няма сделки на пазара.Ако знаем че пак няма да пазауват ОК!Но мисля че ще им стане навик поне до истински свободен юан.А това дето Русия вече е на евро не го вярвам и Китай че ще мине на други пазари също , направо не може да стане освен на друга планета.Действията им са съгласувани , а иначе може доста да се влачи преди 1.19 пак до доминиране на дълги позиции и изгодна цена за удар под кръста.
от известно време долара не реагира положително на добрите новини... по отношение на резервите в евро- в Русия вече 35% (30%)... на китайците кошницата от валути още не е ясна.. след хода на Русия спекулацийте естествено са в полза на еврото... днешните европейски данни изненадаха и най-големите оптимисти.. от другата страна двоен дефицит- следващите данни ще бъдат при различни цени на петрола от последните ..... скъп юан=скъпа йена (все пак най-ликвидната азиатска валута)..скъп петрол=евтина йена..следователно долар/йена надолу евро/йена нагоре..."кът" на лихвите в UK, според мен ще се отрази положително на евро/долар от евро/паунд ... и накрая, но не на последно място разбира се - нивото 1.2250, за което се казаха толкова много неща!..... между другото, еврото не е затваряло над 1.23 от 30.05 (денят след референдума).... не тези нива имаме два "хая" и фибо 38.2.. на 1.2360 канал ...buy dips to 2270-60 дет се вика ... а който вече си е купил стоп под 1.2250-40 .. и т.н и т.н .. толкова неща написах, а съм изпил само една бира ...Успех
Коментар