If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На дневния се оформи възходящ канал (на 4Ч се вижда в по-едър мащаб), като сега се намираме малко по горната му граница с движение надолу. Аз скъсих от 1.2319, но онези които не са могат да опитатат под 1.23 със стоп на 1.2320
FED купуваха долара на пазара , за да не покаже слабост сега когато Китай се опитват да си освободят юана , целта е да няма жестоко рали срещу долара им затова той поскъпна , а всичко се уговаря на срещите и много ми е интересно как руснаците не са знаели и са набалбукани с евра или когато се заговорничи там тях ги изолират не знам.И все пак щяха да дадат някакви индикации да се сърдят , пък няма нищо.А тези изявления ще освободим юана - няма да го освободим ще ги правят докато на всички им писне и реално в момента в който събитието се случи пазара няма да мръдне дори.
Привет на всички. Момента е подходящ за покупка от текущи нива и близък стоп малко под 1.2290. Имаме атака на МА55 на 30 мин. Ако я пробие тръгваме на долу, но аз залагам за отскок и влизам в позиция.
Мнението, противно на фундамента, също има основания: удължаване на кабела над 1,7730/40. Дори пробитият фрактал на дневна графика е с по- голяма тежест от този на 1 ч., но и индикаторите (седм., дневна, 1 ч.) сочат нагоре. Всеки със своите виждания и очаквания!
Варна, пълно единомислие. Сега погледнах форума и гледам същота идея. Аз преди малко скъсих кабела от 51, стоп 85. Мисля, че днес слухът и страхът за намаляне на лихвата може да пусне някой гювеч.
При паунда се открива една добра възможност:
На часовия има потвърден тесен, ясно изразен възходящ канал започващ от 27.7. Пак там има действителен фрактал надолу на 1.7752. Долната част на канала в момента минава на 1.7726. Идеята ми е да се разкрие къса под фрактала и да се премести стоп на 0 при подхода към 1.7726 за застраховка ако пробива надолу не се осъществи.
Докато го напиша, фрактала падна, но още не е късно да се пробва това.
Коментар