IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NFP

Добавката към дългият АУД на 7715 изпълнена стоп 7680 тп 7760
    Успех на всички

Коментар

• EURUSD

Струва ми се еврото се подготвя за една последна атака нагоре. Движението през последната седмица изпълни минимума за корекция на тренда от началото на годината. Не изключвам достигането на нов връх, но едва ли ще надхвърлим 1,2440/70. Едни добри данни за NFP днес могат да ни доведат до 1,2260/70. Седмично затваряне под тези нива означава че корекцията е свършила и подновяване на доларовия тренд. Ако затворим над тях, вероятно ще видим нови опити на еврото до 1,2520/30 преди да започне спада.

Коментар

• Летен рейндж

PUL - ot tvoiata usta ( prasti) - nali znaesh v ushite na kogo

Коментар

• Летен рейндж

...а тренд линията от март ?

Коментар

• Летен рейндж

mislq 4e shte se mine bez shishove a napravo shte se otstrelqt bikovete mejdu rogata ???

Коментар

• NFP

Добавка към дългият АУД на 7715 стоп на 7680 тп 7760.

Коментар

• Летен рейндж

здравейте,

ако приемем, че годишния тренд е обърнат и вече е в полза на долара - то предполагам днес ще сме в горната част на канала(летния рейндж) и тръгваме към 1.18 при едни силни данни в 15.30 (може да видим 1.2450...за да е по-весело...и после надолу)

ако е все още в сила ЕВРО тренда... може и 1.26-1.27 да прицелим ... при по-слабички данни , но това ми се струва все по-малко вероятно с оглед на проблемите на европа и лихвения диференциал.

аз лично смятам първия вариант за по-вероятен

поздрави и успех на всички
                отивам на море

Коментар

• NFP

Мисля че ще направи обратното шип нагоре да прибере стопове и после 2250 но всичко е възможно

Коментар

• NFP

Колеги, предполагам че дори и да са добри данните за НФП в 15.30 кабела противно на очакванията може да направи нов връх около 1.79. В момента предполагам че формираме 2-ра вълна за това покачване , която е към края си. Вероятно началото на 3-та може да е преди 15.30, което е добрият сценарий. По-лошият ще бъде шип надолу под дъното на 1-ва за обиране на стопове и след това нагоре.
                    Респективно в останалите двойки долара също ще търпи загуби днес. Успех на всички скъсили и удължили.
                    Аз съм дълъг в АУД от 0.7701 стоп 0.7680 първа цел 0.7768 крайна 0.7801

Коментар

• NFP

Колеги, предполагам че дори и да са добри данните за НФП в 15.30 кабела противно на очакванията може да направи нов връх около 1.79. В момента предполагам че формираме 2-ра вълна за това покачване , която е към края си. Вероятно началото на 3-та може да е преди 15.30, което е добрият сценарий. По-лошият ще бъде шип надолу под дъното на 1-ва за обиране на стопове и след това нагоре.
                      Респективно в останалите двойки долара също ще търпи загуби днес. Успех на всички скъсили и удължили.
                      Аз съм дълъг в АУД от 0.7701 стоп 0.7680 първа цел 0.7768 крайна 0.7801

Коментар

• USD/CHF Bnight

Oставам с основната позиция на 1,23345,вече малко по-висока.Но ще дебна за евентуално скъсяване от по-високи нива.

Коментар

• USD/CHF Bnight

Yulian A и аз мога да я затворя но ще е я държа с цел изграждане на голяма позиция в долари. Целта ми е някаде към 1.21. Но за момента и 1.2280 би ме остроило.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• NFP

NFP май наистина ще са с изненада в полза на $. Много здрави компоненти за заетост излязоха този месец. 4CAST също чакат 215К, а аз си мисля че дори и над 250К може да излезе. Засега пазарът очаква 175-180К.
                            Миналата година през август имаше много мощна изненада.

Коментар

• USD/CHF Bnight

Бнайт,размислих и затворих добавката на 1,2379 за +5 п.Успех

Коментар

• USD/CHF Bnight

KOKO иената вече загуби позиции паунда започва слизане под 1.78. Франка скоро ще е над 1.26. Мисля че върхът го видяхме затова използвах последното качване да хвана позиция по-рисково е от колкото съм свикнал да играя и добре знаеш че по-принцип никога не бих влязал така но ми се стори идеално за влизане със стоп извън волотилноста на пазара. Успех ти желая днес. Ще се чуем по-късно в Кю-то да се разберем за weekend-a.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X