If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Майтап да става.Майтапа на страна.Плашиме това че когато се засили на долу всички пищят "паритет" 1евро за един долар и т.н.Тръгнели на горе всеки вика това беше 5, А, С, 1.4 след един месец.В момента при този фундамен и техника ВЪВ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ НА ГОРЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ВРЪХ и точно това ще направя аз като отвори пазара BUY от тези нива T/P 1.17
Струва ми се,че се създава някаква психоза около тези прословути лихви,тази седмица видяхме,че свалянето на рихвите на паунда предизвика само краткотрайна корекция само
Максимума на това движение е около 1.2500 но с оглед на това че излизат лихвите във вторник не ми се вярва да го достигнеме тази седмица (ако изобщо го достигнеме e ).По-скоро ще разшири нивата на рейнджа в очакване на края на цикъла на повишението на лихвите и ефекта от това , горна граница някъде тук и с долна около1.16.Така че, поне още 2 или 3 месеца рейндж.
ами да, ревърсал има, но не мислиш ли, че може да има консолидация и евентуално слизане до 1.1965 примерно преди да се изпълни пророчеството H&S? След петъшното затваряне, пробива на 1.2280 си е фалшив до доказване на противното-движение над 1.2404.
Нали знаеш старата поговорка-биковете правят пари, мечките правят пари...
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
ID2 Има ясен ревърснат хед енд шулдър на дневна, пробивът на 2380 го потвърди, продължавам да твърдя че сме нагоре, въпросът е от къде ще тръгнем от 2295-2330 или от 2250-60, единствено пробив на важният съпорт на 2250 ще даде сигнал за спад към 2100 и дори 1900, аз лично ще пробвам две дълги едната от 2310 някъде със къс стоп и другата от 2260 със къс стопревърс
както и да се развие пазарът тази седмица,засега аз отварям позиции предимно от 0.01 лот,при което бих смогнал да компенсирам около 100 пипса в негативна посока,но ако станат повече отивам към фалит...
Тя е права господа , и тръгнем ли на юг за там сме и 1.2250 ще падне и толкова много криволичене няма да има , масово се разчита на отпуските през авгус , ама някои няма да си ги изкарат и реинджа няма да го бъде.Мен този вариант ме устройва - до дъното и понеже има шанс да стане и все пак пазара се движи с пари и стопове а тях ги няма и затова трябва двойно дъно а сега един лъжлив пробив на старта уж за север и после само юг до двойно дъно.
Коментар