If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Направи ли ви впечатление,че еврото дори не тества съпорта на 2330,въпреки,че според тривиалния фундамент трябваше да се срине,при обявяване на лихвите?
Не, фундаментално ги виждам надолу. Но технически нямам сигнал за продажба. Технически сме за нагоре за мое съжаление, просто не ми се купуват евра и кабели (-:
По отношение на поста ти от 21:41 часа.....Като го прочетох останах с обеждението,че технически нещата ги виждаш в обратна посока на фундаменталните очаквания,ако съм сгрешил,извини ме.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Навсякъде се говори за изнемогващ долар и по реакцията на пазара в момента се вижда,че никой не иска да държи долари,тази нощ китайците ще го сринат тотално
Да, логика няма. Има нива и затова трябва да се играе безпристрастно, който не го прави винаги ще губи. Както виждаш съм си сложил ордер за покупка на евро, въпреки симпатиите ми към гущера.
Здравейте,Varna,защо не продадеш от тикущи нива?
Според мен технически си е съвсем за надолу.Малка корекция горе-долу до 1.22XX и след това до 1.27-1.28.
Успех на всички.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
По принцип съм техничар, но има фундамент който не мога да пренебрегвам. Не мога да се осмеля да купувам евро и кабел, просто е алогично. Не знам дали някой друг е със същата диагноза, но работата е много сериозна. Станал съм еднопосочен трейдър и точно сега е с най-голяма сила.
Ордерите ми са продажба от 1,2295 и 1,7819. За да се отсрамя имам и покупка от 1,2420.
ederal Reserve policy makers raised their benchmark u.s. interest rate a quarter point to 3.5 percent and restated a plan to carry out further increases at a ''measured'' pace.
Коментар