IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

dox , brato ,ne 4e se zaqjdam ,ama da pitam kade vidq obir na stopove)
    Ремонти
    Форум за ремонти

Коментар

• eur/usd

Направи ли ви впечатление,че еврото дори не тества съпорта на 2330,въпреки,че според тривиалния фундамент трябваше да се срине,при обявяване на лихвите?

Коментар

• eur/usd

евровлакчето си върви стабилно нагоре вече,а тези зъбци на графиката май наистина се получиха от стоповете на доларофилите

Коментар

• Varna 2

Абе точно си ме разбрал, иска ми се да продавам евра, ма нямам сигнал. И виждам евро/долар до края на годината на 1,15
          Работа и заплата?

Коментар

• Varna 2

Не, фундаментално ги виждам надолу. Но технически нямам сигнал за продажба. Технически сме за нагоре за мое съжаление, просто не ми се купуват евра и кабели (-:
            Работа и заплата?

Коментар

• Varna 2

По отношение на поста ти от 21:41 часа.....Като го прочетох останах с обеждението,че технически нещата ги виждаш в обратна посока на фундаменталните очаквания,ако съм сгрешил,извини ме.
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• E/$

driverf1, ирония ли долових или просто не съм схванал мисълта ти?
                Работа и заплата?

Коментар

• E/$

Дебели пръсти "текущи нива".
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• E/$

Навсякъде се говори за изнемогващ долар и по реакцията на пазара в момента се вижда,че никой не иска да държи долари,тази нощ китайците ще го сринат тотално

Коментар

• E/$

Да, логика няма. Има нива и затова трябва да се играе безпристрастно, който не го прави винаги ще губи. Както виждаш съм си сложил ордер за покупка на евро, въпреки симпатиите ми към гущера.
                      Работа и заплата?

Коментар

• E/$

Здравейте,Varna,защо не продадеш от тикущи нива?
                        Според мен технически си е съвсем за надолу.Малка корекция горе-долу до 1.22XX и след това до 1.27-1.28.

Успех на всички.....
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• E/$

E къде е логиката да се продава евро?

Коментар

• E/$

По принцип съм техничар, но има фундамент който не мога да пренебрегвам. Не мога да се осмеля да купувам евро и кабел, просто е алогично. Не знам дали някой друг е със същата диагноза, но работата е много сериозна. Станал съм еднопосочен трейдър и точно сега е с най-голяма сила.
                            Ордерите ми са продажба от 1,2295 и 1,7819. За да се отсрамя имам и покупка от 1,2420.
                            Работа и заплата?

Коментар

• E/$

ederal Reserve policy makers raised their benchmark u.s. interest rate a quarter point to 3.5 percent and restated a plan to carry out further increases at a ''measured'' pace.

Коментар

• E/$

Наздраве тогава на всички шамандури.
                                Първа обиколка.

Коментар

Working...
                                X