If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deo изглежда че еврото за сега го задържа демарк пивот-а но пробив на него ще даде сериозен откат мисля че вече ще излезем от рейнджа. Успех на всички.
EUR/USD - на Н 1 се получава триъгълник като 5 е на 1.2360 след това може би ще имаме възходящо движение нагоре към 1.2410-20, но може и да греша ще чакам да отворат американците
id2 мисля че още сме в рейндж за това те последвах просто нивата са от сутрешният ми анализ удобни за входове на къси с плитки стопове целта може да се търси и много под 1.2350 но ако прибера още 30 пипса днес ще съм повече от доволен днес от много време на сам мисля да се опитам да играя и американска сесия. Като ако играя и при американците ще съм направил пълен ден от японска до края на американската. Успех в твоята позиция знам че се целиш доста по-дълбоко от мен.
Продавам при пробив на 1,7883. Рядко правя глупости, но от нямане на работа и такива работи стават. Има 2 дивергенции и чакам трета на едночасова. Най-разумно е сел от 1,7819 - тройно тествано дънце за вчера.
Коментар