If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Undertaker за начинещите като теб подържам една страничка в нет-а мисля че ще ти е от полза да я разгледаш Моят сайт в раздела форекс за начинещи ще намериш отговорите на повечето си въпроси. Успех в търговията. Ако имаш въпроси винаги съм на линя на мейл bnight@abv.bg или ICQ:179085372 Още веднъж успех.
Здравейте колеги,
След една дълга, приятна, и не особено ползотворна (за сметките ми) почивка из Родината и Италианските Алпи, съм отново с вас на тръстиката. Виждам много нови лица, дано да е за добро.
Освен плачевното положение на Интернет-а по българските курорти, дупките по улиците на някои градове, и универсалната намусеност на българският обслужващ персонал, всичко в БГ е прекрасно. А от Искъро, както се убедихме, по-дълбоко наистина нЕма.
А сега да преминем към нещо по-съществено - смятам че удължаването на $ срещу CAD е много удачна постъпка и затова го направих (50к) от 1.20
Успех на всички
In the state of nature profit is the measure of right.
Отскоро съм на демо. Бих искал някой да ми каже има ли разлика между демо и реална версия по отношение на изпълнението на поръчките - има ли неприятни изненади,забива ли и т.н.? Каква платформа бихте ми препоръчали(в настоящия момент съм на Gain Capital)? Коя според вас е най-удачната стратегия за daily-trading?И накрая - в кои часове отварят и затварят основните финансови центрове по света в българско време(зимно и лятно) ? Последният въпрос е , защото някои данни в Нета се различават.
Предварително благодаря и се извинявам ако някои от въпросите е разглеждан преди - темата е огромна, а аз съм отскоро.
Коментар