If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PPP, това не е анализ, а свободно съчинение на третокласник...
Петрола трябвало да пада...? Че ако петрола определяше валутните курсове $/кад къде трябваше да е?!? Под паритета? А $/йена? На 150?
Колкото до корелацията между када и еврото - вляво, секция "Научна фантастика". Ако имаше такава, евро/кад нямаше да прави по 2 фигури на ден, нали се сещаш?
За позицията ти - нема да се пуашиш, ако я устискаш ще излезе, но да чакаш повече от стотина пипса е загубено време.
Аз анализи не правя, не съм узрял още дотолкова. А позицията няма да я чакам 100 пипса, а 200. Само че тогава да не се покриеш като един, май Чикилимандо му беше ника. И той миналата седмица като удължих на 1.20 ме уверяваше каква грешка правя, а пък тя позицията си излезе, дори направи 150 пипса над моята печалба от 75.
А след като петрола не влияе на валутните курсове, можеш ли да ми обясниш какво прави USD/CAD на 1.20???
In the state of nature profit is the measure of right.
PPP, това не е анализ, а свободно съчинение на третокласник...
Петрола трябвало да пада...? Че ако петрола определяше валутните курсове $/кад къде трябваше да е?!? Под паритета? А $/йена? На 150?
Колкото до корелацията между када и еврото - вляво, секция "Научна фантастика". Ако имаше такава, евро/кад нямаше да прави по 2 фигури на ден, нали се сещаш?
За позицията ти - нема да се пуашиш, ако я устискаш ще излезе, но да чакаш повече от стотина пипса е загубено време.
Пичове, давайте малко от малко обосновка на това, което пишете, иначе се получават егати празните приказки...
РРР - защо мислиш че $/кад е нагоре?! Ей така от 6-то чувство или имаш някакво основание да мислиш така?...
Щото онзи "който го може, го може!" сутринта беше писал разни позиции - една от които ЕУР/КАД, където беше "ЯКО НАГОРЕ", а оттогава насам имаме повече от 100 пипа надолу... Много е лесно да се каже "имах предвид дългосрочно" - то дългосрочно каквато и прогноза да дадеш все някога хипотетично би излязла, когато й дойде времето.
Градски, смятам че е нагоре, понеже нефта трябва да коригира поне малко надолу (ако не се случи нещо извънредно и непредвидимо). Плюс това, колкото и да е променлива, корелация между различните двойки все пак съществува. Та значи, при EUR/USD на 1.34 USD/CAD слезе до около 1.17 ако добре си спомням. Сега, след 14 фигури корекция, ако не бяха високите цени на нефта, USD/CAD трябваше да е на около 1.40, тоест горе-долу миналогодишните нива.
Въпреки това смятам, че над 1.26/27 няма да стигне в скоро време, освен ако цените на петрола не спаднат драстично, което е много малко вероятно. 1.22 обаче мисля че е в кърпа вързано, затова съм заложил на това ниво 50к, като на 1.21 ще добавя още 30к и ще сложа плаващ стоп/профит на 1.2070. Оттам нататък каквото капне все е кяр
Успех
Пичове, давайте малко от малко обосновка на това, което пишете, иначе се получават егати празните приказки...
РРР - защо мислиш че $/кад е нагоре?! Ей така от 6-то чувство или имаш някакво основание да мислиш така?...
Щото онзи "който го може, го може!" сутринта беше писал разни позиции - една от които ЕУР/КАД, където беше "ЯКО НАГОРЕ", а оттогава насам имаме повече от 100 пипа надолу... Много е лесно да се каже "имах предвид дългосрочно" - то дългосрочно каквато и прогноза да дадеш все някога хипотетично би излязла, когато й дойде времето.
РРР, а не те ли е яд, че не го продаде, за да прибереш 50 пипа за 50 минути? Леко с канадеца, че малко хора от тук пишещите помнят колко хора удави той миналата година по това време.
В МОМЕНТА КАДА Е В SELL MODE OT WEEKLY ДО М5 ЧАРТ!
Не ме е яд, понеже посоката е НАГОРЕ. Мога да ти вържа едно басче, че ще видим 1.22 преди 1.19
РРР, а не те ли е яд, че не го продаде, за да прибереш 50 пипа за 50 минути? Леко с канадеца, че малко хора от тук пишещите помнят колко хора удави той миналата година по това време.
В МОМЕНТА КАДА Е В SELL MODE OT WEEKLY ДО М5 ЧАРТ!
Лол...много рисково ми се вижда, не че не обмислях същото, ама ще чакам да дръпне малко.
Иначе - УСПЕХ!
Не мисля че е чак толкова рисково. Под 1.1940-50 според мен няма какво да прави. Само ме е яд, че не затворих на 35п печалба преди час-два. Доста се чудих, а сега можех да удължа наново, този път от 1.1970
Все пак мисля, че сме за нагоре, освен ако нефта не скочи прекалено много.
Успех
Коментар