IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nass
    абе кажете нези човечета които се смеят от къде ги пускате?
    nass пишеш : после ) и се появява УСМИВКАТА

Коментар

• Re: интересно

USD/JPY май се готви за към 108

Коментар

• интересно

за носледните 30часа швфранк е натежал окколо200пспряма дол
        канадеца с около 90 -това са нивата в момента

Коментар

• Коко,наСити груп им трябва един като на Барклиз , мисля че беше някъде азиатските им фириали, преди около десетина година който ими иба майката с 2-3млр че после АБМ-АМБРОги купи за да не фалират,
          така че като им четеш анализите чети и обявите, ако търсят такъв човек подавам молба.
          успех на всички!

абе кажете нези човечета които се смеят от къде ги пускате?

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
            пичове не ми се верва еврото да спре преди 1.2405.Дайте едини прогнози за нощната , мисля че хамериканците ще го затворят на 1.2330 нощес да паднем до 1.2294 и пак уп, много народ окъси еврото
            Абе да ти кажа нощес...ще скъсявам мадами в дискотеката
            Иначе ми се струва за надолу с подкрепа на 1.2250, но дотук едва ли ти казвам нещо ново може би дори няма да го закарат до там Японците, но те и американците не са затворили, така че с зор може да се каже нещо конкретно и сигурно :wink:
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Технические аналитики Citigroup сообщили об открытии длинной позиции по USD/CAD на уровне C$1.1885 со стопом на закрытии ниже C$1.1710, что немного ниже минимума ноября 2004 на C$1.1715. Аналитики видят в качестве цели роста, по крайней мере, уровень C$1.2220. Шорт по канадскому доллару несколько противоречит призывам других аналитиков покупать эту валюту, но Citigroup объясняет свое решение так: "Это нисходящее движение поглотило все ралли от C$1.1716 до C$1.2734, что, казалось бы, предлагает опасность повторного теста минимумов на C$1.1716 - кроме USD/CAD, который сделала это прежде. Когда? В 2002 году. В январе 2002 USD/CAD протестировал максимумы около C1.6197 и затем упал к минимуму около C$1.5028 перед резким подскакиванием и пробитием всех уровней восстановления, включая 76.4 %. Тогда вместо тестирования C$1.6197 USD/CAD остановился в 145 пунктах ниже - вокруг C$1.6052. Текущее движение в паре валют, кажется, предполагает подобный сценарий - остановка на C$1.1862 в 146 пунктах от минимума (C$1.1716)".

Коментар

• Центральный банк Китая заявил в четверг, что не будет проводить дальнейшую ревальвацию национальной валюты и рынок сам будет определять курс юаня, сообщает Reuters. Центральный банк Китая часто говорит о решающей роли рыночных сил в формировании курса юаня, однако большинство экономистов относятся к таким заявлениям со скепсисом. Аналитики ожидали продолжения частичной ревальвации юаня в ближайшие месяцы на фоне жалоб американских производителей на несправедливые конкурентные преимущества, предоставляемые китайским экспортерам в связи с заниженным курсом национальной валюты. В конце июля ЦБ Китая ревальвировал юань на 2,1 процента с прежних 8,28 юаня за доллар, дав в то же время понять, что не потерпит значительных колебаний курса. "Это будет решать рынок. Правительство не будет определять курс юаня. Политика будет сохранена на стабильном уровне (во второй половине года)", - сказал Рейтер У Сяолин, заместитель главы центробанка

Коментар

• мекето

ако янко затвори под1,23 ,пикинезите щего натиснат надолу под 1,2200 защото те рядко сменят посоката , плюс това са по смели с долари в джоба ,плюс япона тежи доста в момента на фона на цените на петрола, това за реформите е бля-бля тя трябва да гони 114,5/115
                  плюс увеличени лихви в уса
                  сама за паунда не ми ясно защо той не се изстреля нагоре -северно море платформи да искаш, ливата въпреки че я намалиха е добра в сравнение с еврото,
                  айде ,много стана
                  какво значи "мекето"

Коментар

• петрол

айде петрола удари 68.90,ще има тест на 70$.поне така казаха току що по новините

Коментар

• пичове не ми се верва еврото да спре преди 1.2405.Дайте едини прогнози за нощната , мисля че хамериканците ще го затворят на 1.2330 нощес да паднем до 1.2294 и пак уп, много народ окъси еврото

Коментар

• някой може ли да ми каже накратко как се пуска графика тук

Коментар

• A ako imash v predvid kasiat kabel ot snoshti az pisah zadeistvan stop - 15p

точно за него.аз изкарах голям късмет,като се събудих беше на 1.7986 и успях да затворя на 1.7990(+61п).мислех да отворя дълга,но не посмях и сега ме е яд.смятам да го изчакам да скочи още малко и пак на къса.

Коментар

• Buy usd chf 1.2545 add 1.2537 Stop 1.2516 TP 1.2635.....1.2880

Коментар

• EUR/USD

нива над 1.2300 са удобни за продажба на еврото за по дългосрочно играещите стоп 1.2405 таргет 1.1500-1.1300

Коментар

• Re: GBP/USD

Първоначално изпратено от Сашо 1977
                                КОКО,успя ли да се отървеш от късия паунд?
                                Da TP 197.90 zadeistvan

Sell Eur 1.2320 Sell Limit 1.2340 SAR 1.2365 TP 1.2250......1.2080

Otgovorih ti za short gbpjpy 198.55 stop 198.90 target1 197.90 target2 open

A ako imash v predvid kasiat kabel ot snoshti az pisah zadeistvan stop - 15p

Коментар

Working...
                                X