IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD:КОКО

айде и аз слагам стоп на 0(доста близо),ама ми се спи и ще си лягам.като гледам паунда как се мъчи, ще излезеш прав,но от друга страна поне няма да съм на загуба.или моя стоп ще замине,или твоя(май ще е моя-70%)поне риска си заслужаваше,очаквах избухване нагоре,но досега не се получи,а едва ли ще стане точно на европейската сесия,така че успех с късата.като последна надежда ще си сложа един тп. на 1.8070(знам ли,новините може да излязат по-добри от очакваните).ЛЕКА НОЩ и УСПЕШЕН ДЕН на всички.

Коментар

• Re: GBP/USD

Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Сашо 1977
      смятам след малко да си накупя паунди
      Sash zashto go kupi dai mi samo 1 argument az sam pristrasten zashtoto sam kas kakto i v evroto i dalag v chf no mi e interesno ne se zaiajdam na profit sam, iskam da znam zashto
      знам,че не се заяждаш и че си на +(общо взето не пропускам нищо във форума).а за дъната и върховете нищо няма да казвам,защото и ти ги гониш.просто поемам риск,даже и стоп не съм сложил.ще следя движението и ако затвори под 1.7980 тогава ще мисля какво да правя.

Коментар

• Първоначално изпратено от salesmanager
        koko priznavam che ima logika no az ne bih riskuval. uspeh

E az predi riskuvah, a ve4e ne, stopovete mi sa na 0, sega liagam i se nadiavam utre da pribera 100p a ako ne zdrave da e. Tapoto e 4e stopovete e rano da se mestiait a da sa nad 2355 no kakvoto sabia pokaje
        Uspeh

Коментар

• koko priznavam che ima logika no az ne bih riskuval. uspeh
          Човек и добре да търгува, все някога не слага стоп!

Коментар

• Първоначално изпратено от salesmanager
            koko mnogo e rano za kaso euro mislia che barzash
            E 4e e rano rano e ama az go otvorih oshte po-rano i ve4e sam s 0 stopove ina4e shte dobavia sled probiv na 2250
            Eto mi targoviite ima gi v investora
            Sell Eur 1.2320 Sell Limit 1.2340 SAR 1.2365 TP 1.2250......1.2080
            Buy usd chf 1.2545 add 1.2537 Stop 1.2516 TP 1.2635.....1.2880

Коментар

• EUR/USD:КОКО

на 1.7980 има подкрепа,азиатците след 3 часа играят в обратната посока на движението от 1 до 3(обикновено),стохастиката ми дава на 30м. и Н1 сигнал покупка,намира се на долния к.на болидж.и очаквам,че нямя да седи дълго още там,а и се опитвам да хвана дъното.миналата седмица като играх на сигурно при пробив на ниво,съм назад със 140п,затова сега рискувам малко повече,а и като се има в предвид,че сме в рейндж,очаквам че дори и да съм на загуба,няма да е много голяма.също мисля че ще се търси повторен тест на 1.8180

Коментар

• koko mnogo e rano za kaso euro mislia che barzash

Коментар

• Re: GBP/USD

Първоначално изпратено от Сашо 1977
                  Sash zashto go kupi dai mi samo 1 argument az sam pristrasten zashtoto sam kas kakto i v evroto i dalag v chf no mi e interesno ne se zaiajdam na profit sam, iskam da znam zashto

Коментар

• za iaponcite sam za nagore ama oshte mi e rano

Коментар

• az pak ne kupih a prodadoh paund na 1.8014

Коментар

• GBP/USD

и аз купих,паунд на 1.7994,ма май можеше още да изчакам.успех с йените.

Коментар

• аз купих обаче от япона

Коментар

• GBP/USD

Коментар

• до октомври време бол .
                              успех!

видяли?

Коментар

• Re: USD/JPY

Първоначално изпратено от nass
                                Сащко, пикинезите няма да обърнаткурса,ще купуват далари погледни йената до сутринта е поне 80-90нагоре
                                спах два часа и сега мага да отнеса до към4
                                успех!
                                80-90п?аз като гледам хич не се очертава да има като вчерашните движения.да обърнат курса от евр. или емер.сесия

опс,те взеха че се разшаваха

Коментар

Working...
                                X