IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вижте това пистигна преди малко каква прогноза дават http://www.tradingcentral.com/chart/EUR_0508261408.GIF

Коментар

• mislia 4e 6te ima veselba dnes no ne i dokuto amerikancite ne otvoriat
      durtiia pedal 6te kage ne6to v podkrepa na dolara dignaha si petrola a kato dignat i dolara togava 6te vidime skupi goriva karaite bratia dage da niamate vagna rabota za6toto mi se stryva 4e ni o4akva edna koleda kato taia 1996/1997g

Коментар

• EUR/USD

Първоначално изпратено от GGG
        Първоначално изпратено от GGG
        Sell eur/usd 1.2330, stop 1.2355, risk 1%, target 1.2225, re-sell 1.2260 , risk 1%, stop-a pri izpulnenie na dobavkata se mesti na 1.2290 po obsata pozicia.

Pozdravi.

Mestq stopana 1.2326, leka korekcia v dobavkata. Re-sell na 1.2277, sop na vsichko pri dostigane na 1.2297, target 1.2227, risk na dobavkata 1%.
        Това ми прилича на клин .. но ако наистина се окаже такова по добре щеше да бъде да се изчака пробив , а не като мен да се открива ..... Бързам като теле пред майка си днес Ако пробие таргета наистина изглежда между 12230 и 1.2225.
        Божа работа обаче ... Рискувам малко $ ... Но пък иначе умирам от скука

Коментар

• EUR/USD

Първоначално изпратено от tygar
          Според мен E/$ще ходи на долу но все пак подкрепата на еврото не е ли доста силна
          Силна е .. затова и ще си отварям очите ..

Коментар

• Първоначално изпратено от GGG
            Sell eur/usd 1.2330, stop 1.2355, risk 1%, target 1.2225, re-sell 1.2260 , risk 1%, stop-a pri izpulnenie na dobavkata se mesti na 1.2290 po obsata pozicia.

Pozdravi.

Mestq stopana 1.2326, leka korekcia v dobavkata. Re-sell na 1.2277, sop na vsichko pri dostigane na 1.2297, target 1.2227, risk na dobavkata 1%.

Коментар

• Според мен E/$ще ходи на долу но все пак подкрепата на еврото не е ли доста силна

Коментар

• EUR/USD

къси от 1.2320 ... при 1.2336 има фиб . 1.618 .. Ордера сел от 1.2260 го махнах . Съмнявам се обаче днес да имаме голямо развитие надолу въпреки , че според сметките ми днес трябва да има дъно макар и малко ....

Коментар

• Re: gbp/usd

Първоначално изпратено от pepino1708
                  Първоначално изпратено от deo
                  Благодаря ти pepino ще те послушам
                  imai v predvid 4e az igraia s 20-30 lota i osvobogdavam stupalovidno i ne vinagi imam vreme da pi6a taka 4e nivata na izlizane ne e lo6o da gi opredelia6 sam yspeh
                  pi4 az hedgiram tyk 2/3 ot symata mnoogo se mu4e v taia zona ina4e celite si ostavat no tova samo spored mene

Коментар

• Първоначално изпратено от Pepa
                    Естественно всеки има загуби и печалби, но при по-дълаг период е ясно кой е много добар. Та аз такъв човек търся, такъв който като тегли чертата за период от поне 4-5 години да е на печалба ????!!!!
                    ami potursi me sled 2.5 ili 3.5 ako o6te pi6a ty zna4i vsi4ko e ok

Коментар

• Коко - Стоповете са на 0/+5пипса вече в кабела.
                      Еврото може да се изчака за покупка още малко а стопът да е на 1.2260

Коментар

• Естественно всеки има загуби и печалби, но при по-дълаг период е ясно кой е много добар. Та аз такъв човек търся, такъв който като тегли чертата за период от поне 4-5 години да е на печалба ????!!!!

Коментар

• Petar, tam ne vijdam stopove celite ti 2370-8130 sa iasni i perfektni i az dopuskam hodene do tam.
                          No naistina mi e interesno pri pokupka ot tvoite niva kade shte slojish stop

Коментар

• Първоначално изпратено от Pepa
                            Аз не познавам човек който в рамките на 5 години да е на печалба от ФОРЕКС-а ! Някой от вас познава ли такъв човек ???????????
                            A POZNAVA6 LI 4OVEK KOITO PIE KAFE OT PET GODINI I NITO VEDNUG NE SE ZALIVAL KAKTO VSI4KO V GIVOTA I TYK 4OVEK IMA VUZHOD I PADENIE VAGNOTO E VUZHODA DA KOMPENSIRA PADENIETO VAGNOTO E SLED DVOINO DUNO DA NAPRAVI6 TROEN VRUH ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Buy EUR/USD at 1.2305/10
                              Buy GBP/USD at 1.8035/45
                              Sell GBP/CHF at 2.2710/30
                              GL

Petar kade sa stopovete ti 4e da znam kade da sloja TP

Коментар

• Barkash me . Prosto tarsq nqkoi s golqm opit da obmenq idei.

Аз не познавам човек който в рамките на 5 години да е на печалба от ФОРЕКС-а ! Някой от вас познава ли такъв човек ?

Коментар

Working...
                                X