IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    Преди няколко часа ми се е изпълнила поръчка за дълги USD/CAD от 1.1850, които ще удвоя на 1.18 или 1.1950.
    Идват тежки времена за нашият зелен приятел. GDP-то ще бъде ревизирано надолу с 0.5-1%, а загубените работни места в южните щати засега са около 400 000. Това донякъде ще бъде компенсирано от огромното строителство което се задава, но поне в близък план положението не е никак розово.
    Аз лично смятам да добавям дълги EUR/USD към основната си позиция стартирана от 1.34++ във всеки удобен момент, особено под 1.23
    Успех на всички пожелавам
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• 1anti, ако не се лъжа днес изтичаха опциите в евро/долар на 1,2150, 1,2300 и 1,2600

Коментар

• [quote=1anti][quote=" на 1.26 в еврото има двоино недокоснати екзотични опции на големи азиатски играчи...може да е полезна информацията..излез на 1.2570-80 и после ако искаш влизай пак..успех[/quote]

Това, което казваш е наистина доста важна информация и може малко да се застраховам, като изляза с част от позицията, ще го мисля пак. Но да се влиза после на дълги ми се струва честно казано малко хазартно, тъй като смятам че върха ще е съвсем близо, а движението надолу доста мощно. На мен лично върха ми излиза на около 2724, но пак нищо не мога да кажа със сигурност. Успех

Коментар

• Благодаря ти, Коко, точно това исках да науча.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
            Първоначално изпратено от koko
            short usdjpy 110.18 short usdchf 2426 long eur 2420
            SAR 15p
            Коко, къде са ти стоповете?
            Imam mnogo slojno neshto za otigravane sas obratni i pro4ie, no s dve dumi stopat mi v evroto e na 1.2340 i ako padne shte sam minus 10p no e dalgo za obiasnenia ok ot 1.2405 ili 1.2380-50 triabva da e ka4i za nov vrah a ako ima probiv na 2340 to shte gonim 2250

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
              Първоначално изпратено от koko
              SAR 15p
              Здравейте,Коко,не е ли малко рано за тези позиции?

Пожелавам успех на всички.....
              ne

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
                Дълги EURUSD, средна поциция 2440, първа цел 2636, стоп 2340
                на 1.26 в еврото има двоино недокоснати екзотични опции на големи азиатски играчи...може да е полезна информацията..излез на 1.2570-80 и после ако искаш влизай пак..успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  SAR 15p
                  Здравейте,Коко,не е ли малко рано за тези позиции?

Пожелавам успех на всички.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• Дълги EURUSD, средна поциция 2440, първа цел 2636, стоп 2340

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      SAR 15p
                      Коко, къде са ти стоповете?

Коментар

• Е/Д

ИНТУИТИВНО - закрити дълги от 1.2442 отворени къси от 1.2442 на ДЕМОТО
                        Принципи на форекса
                        1.След всяко голямо опъване следва голяма смяна на играчите(форумяните)

Коментар

• short usdjpy 110.18 short usdchf 2426 long eur 2420
                          SAR 15p

Коментар

• Re: PK95

[quote="plovdiv"]Имате ли впечатления от www.pk95.com? Има ли някой, който да ползва техните услуги?
                            Защото изглежда добре - 2п спред E/$, 0.5% марджин.

тествай им един месец платформата и после решавай..понеже аз отворих дума за пк95 онзи ден и за да не ме псувате после да кажа да не вкарвате големи суми и да теглите....не съм сигурен че съм прав но имам едни спомени за пф"съединение" а връзката с популярна каса е ясна ....иначе също смятам да пробвам октомври или ноември защото ми спестяват 4 пипса на сделка ...което за начина ми на игра си е сума на месечна база. успех . мисля че кфн е работеща, но все пак умната с пк95

Коментар

Първоначално изпратено от plovdiv
                              Имате ли впечатления от www.pk95.com? Има ли някой, който да ползва техните услуги?
                              то изглежда добре ама е доста подозрително...

Коментар

Първоначално изпратено от plovdiv
                                Имате ли впечатления от www.pk95.com? Има ли някой, който да ползва техните услуги?
                                минимален лот 10к, имам приятел там, засега е доволен

Коментар

Working...
                                X