If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, утре Федоветие като видят златото ,познайте нямя ли да емаме нови лихви .И сигурно точно тезикоито го вдигат от няколко дена ще обърнат на зелено.
Други мнение?
Здравейте.
Минат се не минат 2-3 месеца и повечето от форума полудяват да спират дневно движение.
Господа,USD/CAD няма и намерение да спира скоро да пада,като въобще не споменавам за сигнал за дълга дори по Н4.
Напротив,преди около 4 часа подаде сигнал за продажба на 1.1779 със стоп на 1.1833 на същата тази Н4.
Тренда тук е по ДНЕВНА графика.
Обещавам при първи сигнал за дълга по дневна да го напиша тук,защото до сега Н4 на няколко пъти излъга,и няма как да е другояче-повтарям-тренда е дневен.
Е,друго си е да хванеш дъното нали-нищо,че като добавяш към губещата без стоп ще се отдалечиш поне на 4-5 фигури и ще вкараш поне 40-50% от ресурса на сметката си.
Успех ви желая с дългите и дано излязат без големи сътресения,като обещавам да ви пиша,когато вляза в дълги позиции тук.
На 1 човек да съм полезен,пак е нещо.
Успех.
ако затвори под дъното ще е лошо..........аз ще чакам, но последния път като чаках в кабела беше голямо дърво и не препоръчвам на никой да играе без стоп канадеца
Хубаво сте се ориентирали да го купувате , но вкарвайте малки позиции бе-з стопове , само за начало , че бяс ги е хванал там , ще става нещо и адз мисля че отработват дългосрочно дъно , ама много народ купува - забелязали са го.Ще има лов на стопове преди да отпраши нагоре.
Внимавайте с канадеца за сега петролът поскъпва(слдван от канадеца) заради тропическата буря "ренета" която застрашително набира сила и се насочва към мексиканския залив, така че през следвашти те 24- 48 часа доларът може да продалжи да бъде под натиск спрямо канадеца
Нещо не мога да се ориентирам в момента,но на 1,1692 или завърши 5/(5) или ,по-лошия вариант 3/(5).За мене е 5/(5) ,а с това по моята вълнова разбивка свършва С/[Z]/(B).Ако е така,то следва голямо С !!!!
Ивчо,ето сега си от коректен по-коректен - на демо може и с 400к да играеш,няма да те заболи.
Да видим канадеца къде ще ходи.Тук до 1,17 трябва да е свършила 3/(5),ама да видим
Коментар