IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

При мен знаещия казва 1.1915 , но и по лошо казва 1.16.. мисля първото сега после корекция , а точно пък сега ми изглежда за малка корекция.Затова купих кабел но нещо не върви и го чакам с копчето.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Има дъно ако не има вариант 2100 и много малък още 20на пипа надолу

Коментар

• eur/usd

къде ли ще падне според знаещите?

Коментар

• Ylian A

То да пробие на Н4 , корекция може да е но ще е до 1.24.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Иначе при (В) = 1,236*(А) ,то (В) = 1,1469

Коментар

• КАДА

Направих си труда да проверя дължините на (А) и (В).(В) е по-голяма от (А),но разликата между тях е по-малка от 1,236.Това ме кара да мисля,че така отбелязаната от мене вълна (В) с дъно 1,1620 май не е приключила хода си надолу.Вълна (А) е равна на 1027 пипа,а (В) е 1113 пипа.Изглеждат почти равни , ама......

Коментар

• Целта при USD/CAD е 1,14 и преди да я достигне не е за buy.Миналата година, цялата група беше buy, пък то си продължи надолу( 10 годишни дъна и т.н)!

Коментар

• Ylian A

На Н4 е опряло в линията на пивота за нагоре , обаче еврото и паунда като гледам как ги затварят бързо , имам някакви съмнения дали ще я пробие , а на дневна картината си е старата !!!!И все пак на Н4 цели ЮГ просто няма , а на дневна оново 1.07.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Здравейте, не съм писал повече от година.
                    Относно USD/CAD, тези които помнят урока от миналата година да внимават.USD/CAD има още път надолу, може и да има корекция, но е корекция!!

Коментар

• usd/cad

Като гледам картинката,май 1,1620 беше дъно и което е по-хубаво - с това идва и края на (В),а сега се започва начало на (С).Да видим теорията : ако е така ,то при (А) = 0.618 * (С) то минималната ни цел сега е 1,2255.Теорията гласи,че (А)може да е =(С).Тогава целта е 1,2647.Е,а ако е дал господ (С) = 1,618 (А),то целта е във висините:1,3282.
                      Всичко това ще е вярно ако 1,1620 е дъно.Поживем - увидим

Коментар

• ППП зависи еврото къде ще иде дали 23 или 25 за това допускам ново дъно а иначе после еврото ще тръгне отгоре за тест на 1990 и тогава ще даде старт на када

Коментар

• Re: РРР

Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от Дон Карлос
                          Здравей! Фигурите ще са повече от две, но може и да не е много
                          скоро.
                          Съгласен съм възможно е някакво финално дъно около 1.1550-00 въпреки че на мен и това си ми харесва

Мисля, че дъното го видяхме, освен ако Рита не повтори Катрина, но тя пък леко смени посоката и отслабна от категория 5 на 4.
                          Така че, не се знае знае ли се.
                          Успех
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: РРР

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                            скоро.
                            Съгласен съм възможно е някакво финално дъно около 1.1550-00 въпреки че на мен и това си ми харесва

Коментар

• РРР

скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                                USD/CAD току що ми излезе на нула. Само две фигури нагоре ми остават
                                Тихо да не събудиш бат Петьо.

Коментар

Working...
                                X