IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

ОЧАКВАМ ВСИЧКИ , КОИТО ВСЕ ОЩЕРАБОТЯТ ВЪВ СТАЯ FOREX НА ЛАФЧЕТО ВЪВ DIR.BG

Коментар

Не съм Юри , първото ми име е Йордан или Данчо , както предпочиташ.
      Явно си прав , малко прибързах , но аз все още се уча ,та ми е простено. Ще ти бъда благодарен ако ме насочеш към някъква литература.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

Коментар

Кажете при това нестабилно евро каква позиция да се заеме.Аз за днес съм bay EUR/US 0.9255 S/L 0.9230 .

Коментар

Аз направих следното:

Buy eur/jpy at 111,08 S/L at 110,48 ammt 0,2
          Long call eur/jpy ,Expiry 21/3/2001,Strike 115,5,ammt 250 000
          Pay premium 0,28 (70000 Y ~ 585$)

Коментар

Къде отиде JPY, a. Мъка.

Коментар

• Валутна тътговия - FOREX

Златото няма някакво индустриално приложение, като медта или паладия и затова може да си пада колкото иска. Ще ти напомня, че когато една от банките продаваше, имаше няколко пъти повече заявки и това доведе до страшно рали. Според мен причините за падането на златото са фундаментални. Тази стратегия, която предлагаш е самоубийствена и се изтъква като една от основните причини за провал. Никога не добавяй към губеща позиция.

Коментар

J.S.(Юри?),напълно съм съгласен с теб за еврото.Надявам се,че си тейкнал профита от петъчния сел на 0,936 под голямата фигура.Аз продължавам да съм убеден,че след тази консолидация в нива 0,9020 -
                0,9280 еврото потегля нагоре с таргет 0,9715/30.Но за днес не съм убеден,че ще тестнем 0,94.Все пак сряда е и няма кой знае какви фигури да излизат.Но до петък съм убеден,че ще видим 0,94.
                Успех на всички СПЕКУЛАНТИ.

Коментар

При днешното положение къде са нивата за bay EURO

Коментар

Благодаря Петър!
                    А сега моето мнение за евро/долар : очаквам днес пробив на .9350 и евентуален тест на .94 . За отбелязване е , че след лошите данни от германия , еврото изглежда добре купувано .

Коментар

J.S. моето мнение за $/йена е таргет 121,5 и следващ 126/7.Това виждам на Уикли графиката МА 21,МА 50,МА 168,vol 7:30 cl,
                      PAR 2 cl dot,PCI cl,RSI 14.Взето дъно 79,75 и връх 147,65 за Fib/fan 38 lines.
                      За днес топ 120,27/40.Ако бъде пробит 121,5
                      Това е чисто технически,но в момента пазара се води повече от политическите слухове които пълзят,за оставката на Мори в неделя.
                      Успех.

Коментар

как мислите , ще премине ли през стоповете на къси долари в 120.20?

Коментар

Новината е , че шефа на Японската Банка Масару Хайями се изказал че единственият начин за възстановяване на японската икономика е отслабването на позициите на йената в дългосрочен план.Интерестното тук е че Хайями е един от най-яростните привърженици на политиката за стабилна йеначто.Или поне беше.

Коментар

кажете нещо за долар йена ????

Коментар

Светлине,не забравяй,че златото е стратегически метал в който много
                              Централни банки поддържат голяма част от своя резерв.Основните фактори които доведоха до спад в цената на този метал,бяха продажбите на 25% от резерва на ВоЕ,последвани от Центр.Банки на
                              Швейцария,Холандия,Белгия и още няколко европейски страни.
                              При търговията със златото,техническият анализ може много да подведе,защото основните фактори които влияят на този пазар са политически и на второ място икономически.Разбира се всеки има право на свое лично мнение и мойто е:
                              Купувай на 260,удвои на 252,50,утрои на 245 - таргет 275,следващ 300

Коментар

уф , някой има ли някъкви идеи за днес ?

Коментар

Working...
                                X