IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Предполагам че Петър слага таргетите като мене - в случай че направят атентат срещо Буш, в случй че в япония има земетресение от 9.6 по скалата на Рихтер и т.н., пък после затваря позицията според маркета :-)
    Аз нещо много яко съм се захапал с йената. Вчера бях съгласен с Петър и съм доволен, днес обаче вече съм къс от 107.9 и искренно вярвам че пак ще съм доволен.

Коментар

Aud тестна 0,5170 тази сутрин,но в момента е 0,5195
      Що се отнася за таргетите,вероятността да бъдат достигнати днес е
      малка,но не и до средата на следващата седмица.
      Това е стратегия за шорт трайд,не за интрадей.

Успех на всички спекуланти.

Коментар

Усещам че нито един таргет няма да бъде достигнат. За AUD не мога да кажа не го следя. Иначе и аз тази посока предвиждах но за много по ниски таргети.

Коментар

Ако някой е взел под внимание съветите ми от вчера,то значи няма основания за недоволство,а напротив-трябва да почерпи.
          Успех на всички.

Коментар

Абе и аз чакам корекция ама до 0.8950 ми се струва много та камо ли 9030-50. По скоро 0.8870-80. Видя ли днешните продажби на дребно в САЩ. Има още да дълбаем.

Коментар

aa, idiot, затворих ве4е на 0.8800 , хвана ме шубето, има вероятност eur да се върне до към 0.9030 -0.9050 , но не пове4е , но не смея да купувам като Петър.

Коментар

Buy eur/usd at o,8780/90 S/L at 0,8720 Target 0,8950,0.9030,0,9140
                Sell aud/usd at 0,5230 S/L at 0,5265 Target 0,5140/50
                Buy eur/gbp at 0,6015/20 S/L at 0,6085 Target over 0,6260
                Buy eur/jpy at 107.00/10 S/L at 106,50 Target over 109.00
                Buy eur/chf at 1,4680/90 S/L at 1,4620 Target 1,48 +++

Good luck to all speculants

Коментар

Глупак вдигни още малко нагоре стоп профита. Не си заслужава за 20 пипса повече печалба да изпуснеш около 150

Коментар

Абе знам ли какжо толкова може да си говориме в реално време, но понеже и на мене са ми идвали такива идеи ето ICQ N 55393944 по лесно е пък и пак е достатъчно бързо

Коментар

Здравейте ! аз не съм участвал скоро във вашият форум , но искам да ви предложа едно друго местенце където можем да обсъждаме пазара като си говорим в реално време. за целна са ви нужни слушалки и мекрофон . ако проявявате интерес моля кажете и ще ви дам повече информация

Коментар

p.p.s, Ейй как ме е яд за CHF, мислех да го следя тия дни , кога ще мине над 50дневен МА , пак го изпуснах ), Ама пак той си е малко опасен.

Коментар

aa, не ми стиска много , затворих едната позиция, ама тя беше отворена на 0.9100 и и беше време ве4е , имам още една от 0.9000 , и нея ще я държа със стоп 0.8860 и таргет 0.8700.
                          p.s. а гледам 4е и CAD по4на да се засилва , дано продължава все така.

Коментар

Е идиот - не съм чак такъв максималист - и 89.9 ми дойде като голямо бонго из невиделица, още повече, че аз лимита го бях забил просто е така, в същност се надявах да затворя позицията някъде около 89.50/60, още повече на фона на днешното движение и моята практика да местя стоповете - можеше още да съм си дълъг на ЕВрото (лъжа - неможех, щото нямам толкова пари :-)

Коментар

Не разбирам курса вчера стигна 0.9014

Коментар

Хилядарките може да искараш и за няколко минути, лошото е че и още по бързо може да ги изгубиш.
                                Вчера тоя самолет се изтреска точно в лимитите ми, ама и аз ги бях подредил с голяма точност Йена 108.20 долар 89.90
                                Лошото е обаче е че по късничко пеших да послушам един приятел, които каза че просто не може терористите да нямат пръст в тая работа и си напазарувах швейцарци като забих стопа толкова далече, че невярвах че може да бъде достигнат е оказа се че невъзможни неща няма.

Коментар

Working...
                                X