IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Тошо, щом играеш eur/jpy сигурно имаш нерви на пилот изтребител. Това е един от най-лудите кросове, но ако можеш да му траеш осцилациите и флуктуациите се печели.

Коментар

И аз така я мислех ама китайците нещо подпират от долу и имам чувството че някои нерви ще изгърмят. Въпреки това движенията все още остават в сила.

Коментар

Хе хе Великан - и аз съм фен на йената
        Май специално евро/йена ми е най доходоносния крос (щото май е и най игран)
        Отказах се за вчера - за пробив на йената под 108.00 и си прибрах некаква малка печалбичка
        Днес пак я пробвах и прибрах 50 пипса - от 108.5, тоест отказах се пак
        Третия път се надявам да позная :-)

Коментар

Ако някои си е направил труда да прочете коментара ми за EUR/USD
          от 16.11/15:07ч може да почерпи)

Коментар

Тошо! не те познавам, но това не е най важното.
            НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ ЙЕНАТА !!!
            Просто трябва да изучиш кросовете и по обстойно.
            Аз лично сам голям фен на йената.
            Всеки би могъл да направи сравнение с други кросове и ще види,че движения от по 2-3фигури са даста саблазнителни)
            Само да си в правилната посока!!!
            Не се отчайвай!?

Коментар

Почти всички брокери котират през 4-5 пипса основните кросове или поне EUR/USD. Трябва да участваш с наистина много пари за да слагаш големи стопове или да влизаш много близо до големи нива на подпкрепа или съпротива и то при второ или трето тестване, когато има подкрепа от новина и т.н. и т.н. Ако трябва да модифицираме вица за онзи който почнал с ябълки и станал милионер когато тъста му завещал парите си, при форекса е добре да имаш някой роднина в голям американски фонд да ти каже какво са запланували този път за малките играчи.

Коментар

Според мен това за 2-3те пипса не е вярно, forex е много обемен пазар и при големите кросове движенията са много точни. Важно е да си намериш брокер с малка spread разлика, т.е. най-много 4 pips.

Коментар

Тошо, отдавна трябваше да се откажеш от йената. Преди беше лесно да се търгува, ама сега вербалните интервенции не вършат работа.

Коментар

Umnik, това е така защото във форекса освен дядо Фибоначи бърка с пръста и бай Мърфи с неговите закони и следствия. Тошо не е единствения отвяван от вятъра на гадостта само за някакви си кирливи 2-3 пипона.

Коментар

Отказвам се от йената

Коментар

Ако практиката имаше нещо общо с теорията нямаше да е зле. Жалко че са ти отвяли стопа и то за 2 пипса. Не мога да разбера защо във форекса винаги те отвяват за 2-3 пипса?

Коментар

Йена, Йена, Йена
                          Викайте и вие, че имам нужда от подкрепа :-)
                          Умник - теоритично си напълно прав за паунда, аз го играх срещу долара на невероятните 1.4105 ама понеже неможех да си легна спокоен изчаках да качи 1.4145 и спокойно забих стопа на 1,4120 (щото немам кинти) и днеска вече се изядох - отвеяло го е за 2 пипса :-(((

Коментар

Все едно нищо не съм казавал за eur/gbp. На всичко отгоре е еимало и fib resistance na 0.6208-9. Който е играл на breakout от 50 д МА е спечелил засега.

Коментар

долара продължава

Коментар

да , идеята е добра , ама хайде в понеделник ) , тази седмица беше добра и има пари за губене )

Коментар

Working...
                                X