If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте на всички,
Някакви прогнози за EUR/USD за седмицата?
Коментар
glupak
Валутна търговия - FOREX
даа , с "идиот" сбъркахме и двамата , добре че CAD компенсира ) , но все пак мислйя да продавам EUR около 0.9000-0.9030 ,със стоп около 0.9050, не ми се вярва 4е ще мине над 0.9050.
Даааа.. Мина 0.8940 а това потвърждава че сме завършили вълна С в 0.8735. Загуба от позицията 45 пипса/15+30/ вместо печалба толкова тъй като стигна 0.8852. Тази загуба обаче открива нови хоризонти напред. Очаквам връщане към 0.8900 където трябва да се купи евро с цел 0.9050. Стоп в 0.8880. Възможни са корекции в позицията в нивата около 0.9000 и дори в 0.9050 ако данните от Еврозоната следващата седмица го намекнат. Направих грешка че при кофтите американски данни в петък не спрях продажбата на евро в 0.8930. Ако бях загубата щеше да бъде само 15 пипса. Ако ми удари стопа обаче в 0.8880 не знам как ще си подредя вълните. За сега смятам че правим вълна В която може да стигне максимум до 0.9120. Над това ниво ще подреждам вълните по друг начин.
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
Е! до тук добре.
Какво ще правим от понеделник? За това съм тук..........)
EUR/USD : Resistens - .8956/.9034 Major trend =>
: Support - .8875/.8834 Short trend
- 1.6481/1.6501 =>
EUR/GBP : - .6287
Коментар
доброжелател
Валутна търговия - FOREX
Тошо, много се радвам ако съм успял да ти помогна.
А ако искаш да поспечелиш достатъчно - просто играй обратно на моите позиции ;-)). Не смея да ги обявявам публично, че току виж много колеги вземат че забогатеят ;-)
Приятен уикенд на всички!
Коментар
Тошо
Валутна търговия - FOREX
Доброжелател,
Благодаря ти, много добър сайт ;-)
Великан,
щях да се възползвам, но първо ще ми трябва ново зареждане на асс.
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
Здравейте СПЕКУЛАНТИ)
Ако някой от вас си е направил труда да прочете коментара ми от вчера и да се възползва БЕСПЛАТНО ) , то може и да почерпи.
Успех!
Пак ще си коментираме)
Вие сте доста пасивни , но .......
Коментар
доброжелател
Валутна търговия - FOREX
Тошо, за първи път попадам във форума и в отговор на твоето запитване за данни за ZAR за минал период мога да ти препоръчам този линк:
За съжаление ще трябва да генерираш данните месец по месец и да си копираш. Не е нещо особено, но все пак може да ти свърши някаква работа.
Успех!
Коментар
glupak
Валутна търговия - FOREX
i аз играя като "идиот" , мисля 4е това е най доброто решение , следите ли CAD , аз сам на позиция от 2 седмици там ) , от 1.6200
и дай ще държа още )
Коментар
Тошо
Валутна търговия - FOREX
Dobre momcheta
sled kato za poreden pat se ubedih che nestawam za taja rabota, nqkoj move li da mi kaze ot kade moga da vzema danni za south African RAND pone za 6 month ??
Стигнахме 0.89 но не ми се вярва 0.8940 да го мине въпреки че всички по пазара са настроени за това. Ако го мине все пак до 0.9050 има достатъчно време да се влезе отново но тогава вълните ще се редят по друг начин. Продава веднъж на 0.8910 и после на 0.8930 стоп на 0.8945 и без таргети засега.
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
Привет на всички СПЕКУЛАНТИ!!
Е! как е настроението "tradery"?
Да Ви дам малко поска в пазара)
Вълна (iv) от .8733 проби важната зона на съпротива .8842/65
Единственно движение по-горе от .8890(.50 от.9046-.8733)RESISTENS би повлияло на шанса и да оформи връх, а следователно и на вълна (v) да пробие .8805(.618 от .8767-.8866)
DEYS 4-hour:
Resistence .8972(.618 of .9120-.8733)
Support .8718(reaction low)
Успех !
Тошо, най голямите си удари аз съм ги правил точно, когато съм играл срещу предварителните си планове :-)) Играта се казва изненадай себе си и спечели :-))
Коментар
Тошо
Валутна търговия - FOREX
Мога да ви кажа доста добър начин да се ориентирате в пазара:
Питате ме мене - аз ви казвам и вие правите точно обратно - гарантирани печалби от40 до 80 пипса - единствено трябва да се убедите и че аз съм играл според прогнозата си, защото ако не я играя ще излезе вярна.
Коментар