IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

ZIGGY, специално на въпроса ти !
    Да! в .9103/10 областа ще приключи "Е" след което следва /според мен/ низходящо движение с възможен пробив на .8400 областа
    Това се вижда ясно на Deily.
    На Weekly даже може да видим пробив и под .8000 областа
    Успех!

Коментар

Искам да ви кажа, че системата на Deltastock.bg си котира нормално макар и само с 4-те основни валути. Така че ако искате да гледате котировките можете да си я пуснете.

Коментар

И на 11.1100 пак си седи

Коментар

Е край - вече съвсем се побърках - в момента имам къса позиция в USD/zar със стоп на 11.1000, котировката в момента е 11.1050 и позицията си седи съвсем спокойно - все едно нищо не се е случило

Коментар

На това с котировките им свикнах
            държа си един демо акаунт на Killiney, където котировките вървят просто супер
            Една седмица дебнах дали мога да ги резна глобалкап с техните забавени котировки, но не успях, така че когато котировките не мърдат, значи няма особено движение
            Но това с ордерите ме вбесява - туко що реших да направя един експеримент sell eur/jpy na 110.6 - towa e samo eksperiment - na 110.50 zatwarqm poziciqta (ako go widq) - ta Market order na 110.6 - uwiswa za neizwestno wreme - na ekrana weche pishe 110.58 i togawa ordera mi se izpylniawa na 110.6 - НЕНОРМАЛНА РАБОТА

Коментар

Ето сега е 11:27. Почти всички котировки са от 11:26, а EUR от 11:15 седи .8875-79.

Коментар

Ама не може така бе
                Румба, или някой друг с по грамотен английски, нека някой да им драсне едно писмо.
                Аз си играя на зарове - продадох снощи USD/zar на 11.24 преди минути от 11.20 падна на 11.01 - имам няколко лота и пожелах да затворя един - на миниакаун съм - на лот 50$- печалбата ми беше 230$ @11.01 - пуснах си клоуз ордер - той повися около 1 минута - котировката отиде 11.07 и ордерът просто си изчезна.
                Ми неможе така да се търгува 600 ранда са 55$ - аз за тях се боря.

Коментар

И на мене ми е мъка, обновяването е много бавно, направо се разкъсвам като видя някое ниво, което си отминава заради забавяне на котировките. Нещо се скапа системата.

Коментар

Мъкаа.... Мразя петвълновите корекции. Понякога се опитвам да ги докарам до тривълнови но не всеки път става. Пораждат прекалено много варианти и много често се греши както при мен. В тая мътна вода не смея да влизам. И все пак едно предположение. Още един тест на 0.8840-50 и след това на 0.8820-30. Там ще е битката нагоре или надоло. Освен ако няма изненада от ЕСВ.

Коментар

Извинявам се ама съм побеснял
                      Някой може ли да ми каже какво точно става с ордерите на Глобал Капитал - как е възможно да ми изхвърлят ордер за затваряне на позицията - не може да се търгува така
                      Как може маркет ордер да не се изпълни
                      Четах за сиситемата за изпълнение на ордерите - според тях може, но не съм сигурен по рано правилата същите ли бяха, или те си ги променят както им е сгодно
                      Много моля някой да ми обесни какво става.

Коментар

Колеги, ако някой от вас търгува чрез Globalcap моля да ми каже имали проблеми с update-а на котировките, ордерите и т.н. От 2-3 дни е направо ужасно, затова искам да разбера дали проблема е при мен.
                        Благодаря!

Коментар

Здравейте СПИКУЛАНТИ,
                          Ще се опитам да обоснова това което казвам!!!
                          ИВАНЕ! Тенденцията не се потвърщдава според посоката.

Аз виждам дъно в .8844/28 обласа. ЗАЩО?
                          Както вече сам писал преди това вълна ((b)) намира дъно в тази област. Само пробив на .8792(.746 от .8733-.8981) ще постави за разглеждане възможноста от НОВО НАЧАЛО.
                          До тогава съм нащрек за рали на ((c))вълна.
                          Движение по горе .8904(.618 от .8941-.8843) ще е първи сигнал за движение към .8941 (b)връх и ускоряване в .8981((a))връх.
                          Тогава виждам движение с цел .9103(.618 от "D") към .9110(E=0.382от "С") това е "major top chould form"
                          Дано сте ме разбрали)

Коментар

velikane vaprosat mi be6e kam teb-sled veroiatno eur\usd .9103shte vidim li za posledno .847 - 5ta ot 1.34 usd\dem blagodaria.

Коментар

Velikan posokata za Evroto ottuk natatak e samo nadolo spored men. Kakvo ti dava osnovanie da smiatach che chte kachi do 0.9110

Коментар

Тошо, от няколко дена е пълна мъка на Глобалкап. Освен с маркет ордерите, големи издънки стават и със стоп и лимитираните ордери. Дано този проблем бързо да се разреши.

Коментар

Working...
                                X