IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Tova ne zavisi li ot teb - da polzvash ne poveche ot 1:1 vmesto 1:20?? Ne stava li duma za obiknoven margin?
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

търговията замря, а не знам кога отварят японците, и аз не съм сложил стоп на паунда, ама няма да го 4акам,
      днес си направих акоунт при oanda и даже пуснах превода , Много ме кефи 4е те са с 1:20 , аз даже ако намеря брокер с 1:1 него ще избера , ама няма ) /не съм открил/

Коментар

Е глобал кап ще опази нашите стопове :-))
        не мисля да слагам стоп и няма да си лягам докато не върне под 1.4450 или 0.8950/60

Коментар

как и да го гледам все е за скъсяване , slow stochaStic е направо супер в момента , на 90 и започва да се обръща, само дано някой от големите не реши да обере стоповете над 1.4500

Коментар

Ами за паунда никакви по особени новини последно време - всичко в рамките на очакваното от както удари 1.4030, но и скоро не е бил коментирам въпроса за присъединяване към еврото, а аз най много на това разчитам.
            И аз си мечтая за тия 400 пипса, като съм готов да чакам и 500

Коментар

usetih 4e 4е сбирках с затварйането на франка, ама бях много ядосан, пък и франка мина под 50д МА и под линията , та не ми се рискуваше още. с паунда май ще извадим късмет , и аз не мисля 4е ще мина над 1.4500.
              Оба4е ако нешата се развият добре ше гоня поне 400 пипса.
              е хайде успех )

Коментар

Стискам палци, пък и залога не е малък, но тъй някакси съм убеден че е невъзможно Паунда да прехвърли 1.45, освен ако нещо не се издъни доалра, обаче и това не ми се вярва. Общо взето не вярвах ЕUR/USD да удари пак 89.80, но стратегията беше, да изчакам това ниво и sell euro/usd, sell GBP/usd , buy Usd/chf. Доста смело наистина, но и на мене това ми е последна игра на Глобал кап и играема малко вабанк, пък и всичките трите котировки ударих мечтани нива за влизане.
                А най-важното - аз по принцип не съм толкова търпелив и сигурно щях да се натювкам по рано, обаче час и половина нямах ток. Е при всяко положение съм на далавера - не само от сметката за тока а и ако не по големи печалби поне по малки загуби.

Глупак абе да ти кажа чак мене ме е яд че си продал usd/chf на 1.6415, аз не можах да влеза на 10 и влезах на 20. Сигурно ако не се беше панирал от тия ордери щеше да го задържиш.
                Хайде успех на всички, а на другите - по малки загуби ;-)

Коментар

все още нищо , дазе се съмнявам ад отговорйат, аз бях откровено груб,
                  имаш ли някакви данни за паунда ?? , аз не го следя него

Коментар

Глупак, тия сладури от ГЛобалкап отговориха ли ти нещо?

Коментар

стискай палци да се обърне, и аз скъсявам )

Коментар

Скъсих го вече и то на 1.4474, което при тия условия на търговия е направо върхааа

Коментар

koj беше споменал за скъсяване на GBP, сега като го гледам май е добре да се продава , то4но на падащата линия е .
                          какво ше кажете ??

Коментар

Не мога да не споделя
                            Пуснах си "Маркет" ордер Евро/долар селл на .8979 в 15.48 техно време. Нарочно изчаках когато цената играеше 89.78 89.82 за да съм малко по сигурен че ще влеза в позиция. Да ама не. Ордера си увисна, но аз пък реших да си го оставя да видя какво ще се случи.
                            Ми изпълни се бе - в 16.05 часа и то при котировка 8978/82
                            Е на това му казвам аз МАРКЕТ ордер
                            Поздрави

Коментар

В колко отварят пипонците?
                              Май ще си спя пред ПС то

Коментар

Да им драснем едно колективно писмо и да ги накараме каквото е останало по акунтите ни да ни го изпратят накуп, за да минем само с една комисионна за превод :-))

Коментар

Working...
                                X