If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дали ще го напишеш на български или на някакъв друг език според мен няма никакво значение.Пишеш това, което виждаш.
По отношение на анализа ....
.8988 - 61.80 fibo..... не мислиш ли,че над .8940-50 е по-вероятно да видим .9026 - 50% fibo proj от .8860 low ?
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
Сега малко анализ. Технически!
EUR/USD :
В .8862 нивото вероятно дъно вълна ((d)). Смятам, че предстои последно рамо на това движение - вълна ((е)). Като вероятна цел е .8988 (.618 от .9066-.8862).
Успех на всички!
Привет Великане
Важното е да се обменя информация
Никой не е казал "аз смятам" сиреч считам преценявам анализирам :-)
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
Гледам ,че има доста нови участници в този форум!! Това много ме радва естествено!
Направих си труда да прочета повечето коментари.
Какво ми прави впечатление? Доста от нещата са преписани от някой други сайтове!!!
Не е хубаво така момчета. Защо не се опитате на обикновен Български език да споделите мнението си? Аз мисля ,че даже нямате представа от технически анализ! Защото при него начина на развитие е последоватен (анализирасе нещо минало за да се предвиди нещо предстоящо) а Вие съвсем не сте последователни!!!
Съжелявам но не мога да не израза мнението си.
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
Привет и ЗА МНОГО ГОДИНИ на всички СПЕКУЛАНТИ)
След заслужена продължителна почивка, май е време да се захващаме за работа ))))))))))
Успех!
Коментар