IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Иване маммиш нещо
    Аз обичам математиката - 50 пипса при маржин 1:20 се явява 1%
    Говориш за 6 месеца - 26 седмици, даже и всяка да си печелил са 26 % - върху ЦЯЛАТА сума, а ти не играеш с цялалата сума, значи си въртиш и други сделчици извън сиситемата :-) Нищо да са ти честити и да ти се множат (щом те кефи да изкарваш по 1% на седмица) :-)))
    Сега за системата - всяка система действа и трябва да се експлоатира докато се издъни, А също така сигурно е че и всяка сиситема се издънва. Издънкта при твоята е в самата ти формулировака - щом долара е поскъпвал 44 седмици, значи еврото е падало, а твоята сиситема казва, че не може непрекъснато да паДА, значи някога ще се смени цикъла и еврото ще поскъпва 44 седмици (или 39), но докато върви - печели

Коментар

Всъщност...този сайт защо се казва инвестор...а не спекулант...))

Коментар

По системата на Иван преди години беше модно да се играе с лотарийните билетчета...понеже задължително във всеки тираж имаше печеливши билети с окончаваща една и съща цифра...ама времената се менят.

Коментар

Иване, ще започнеш да губиш когато USD не е в up trend, т.е. EUR започне да консолидира или расте. Но това няма да е в близко бъдеще.
          Good Luck

Коментар

Здравейте спекуланти!
            Нешто май сте унили!?
            Е! Аз съм доволен от ситуацията.
            EUR/USD и този път ми донесе добра печалба. За сведение на "forexboy" съм на + ,ако сте взели в предвид мнението ми от последния коментар то ще разберете защо )
            Смятам ,че ако тенденцията на пазара е правилно определена останалото е въпрос на време.От личен опит мога да ве кажа ,че "късите пасове " са си жив късмет. Също така смятам ,че игра в много кросове с надежда ,че все някой от тях ще е печеливш също не е рещение. Аз лично играя само EUR/USD и GBP/JPY.
            Лично за системата на Иван мисля ,че някой ден ще "изгърми". Защо?
            Защото по този начин той търси "дъното" с надежда че ако реверсира с дублираната сума ще избие загубата. За този метод е нужен по-голям "account" .
            Успех!

Коментар

Ivane, iavno che naistina ne si dobre s matematikata, ili prosto izchisleniata ti se prepokrivat, zashtoto 44+37+34=115 sedmici, a tova sa poveche ot dve godini. A mojebi sedmicata prez koiato dvijenieto e bilo 100 pipsa, ia vkluchvash kato takava prez koiato e bilo 75 i saotvetno 50 pipsa?
              Drugoto koeto ne mi e iasno v tvoiata sistema e che kto slojish margim 1000$ i zagubata ti ot tekushta pozicia e tolkova, posrenika ti zakriva poziciata, nali taka, ami na drugata sedmica slagash 2000$ i dvijenieto pak e v sreshtupolojna posoka i pak hlatvash sus 2000$.
              Viarno che shte posledva i obratno dvijenie. No tazi sistema si e dosta hazartna.

Коментар

GBP/USD sell, targer 1.4320, stop 1.4420

Коментар

Momcheta ne obicham matematikata zle sam i s tehnicheskiat analiz. Dosta dalgo se chudix dali da ne vi kaga moiata sistema. Veche 6 meseca mi nosi uspex. Kakvo pravia. Izchislil sam che za vsiaka ot 52 sedmici na godinata Dolara spriamo Evroto e rastial na sedmichna baza kakto sledva. 50 pipsa-44 sedmici, 75 pipsa-37 sedmici, 100 pipsa -34 sedmici. Otivam i slagam v nedelia kogato pazara e sprial 1000 $ i mu davam- vzemi prihoda(take profit ima takava opcia v Oanda) ako mradne s 50 pipsa napred. Taka v 44 sedmici ot godinata moga da pechelia. Chte kagete kakvo pravia ako mradne v obratnata posoka. Ami otivam drugata nedelia i slagam dvoino poveche 2000 dolara. Ne moge samo da raste nagore , vinagi ima i nadolo. Taka stava che primerno buy 0.89 -1000 $ primerno ne poznavam i vdiga do 0.9050, pak buy 2000 $ i pri edno vrachtane na 0.90 az sam si izbil zagubite, pri 0.8950 veche sam na pechalba kakto obiknovenno. Vzex da se chudia dali tova e prosto kasmet ili naistina e sistema chak kogato stignax 48 % chisto za 6 meseca. Vie na kakvo mnenie ste? Chudia se dali moge niakoi den da se izdani . Dosega raboti bezotkazno dori i okolo 11 sept. kogato pazara se srina.Rabotia s Oanda i taka ne plachtam taksi. Chte se radvam ako niakoi mi pokage kak moge da se nabutam. Igraia 1;20 margin.

Коментар

Momci iskam da vi popitam tuk ima li niakoi na +, shtoto mai kat gledam povecheto sme na -???? nai-veche az

Коментар

Глупак - ти ми звучиш съмнително
                      Ти да не би да си инвеститор, а не спекулант
                      Или смяташ загубата върху маржина
                      Че аз с откриването на позиция и съм вече около 5% минус
                      Е то си ми е от орисията, ама какво да се прави :-)
                      Абе късметлия съм си аз, само дето не си употребявам както трябва късмета
                      Гледам гледам днешната графика и се чудя какъв съм си касметлия

Коментар

glupak, to -1 % ama zavisi ot kakva suma

Коментар

пишете ме и мене в клуба )
                          тая година не тръдна на добре ) - 1% съм на загуба / е малко е, ама трябваше да съм на + /

Коментар

Тошо, наздраве!!!!
                            Добре беше предвидил пунда? Това евро си е шибания

Коментар

Живот ли бе да го опишеш
                              Като си помисля само че сутринта бях дълъг на USD/chf i short na GBP/USD ....

Коментар

Nazdrave Tosho...

re USD/CHF- reverse longs at 1.6700-10 target 1.6580-70 s/r 1.6740

Коментар

Working...
                                X