IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Цецо, това йо-йо го гледаме вече цял ден.Дано американците се размърдат малко.Междо другото не е ли странно да играя за 10 пипса с риск 70?Моите нива са точно обратните:
    sell rally 8850/60 stop 8900
    buy on dips 8750/30 stop 8700
    BTW може ли някой да ми каже къде мога да намеря някакви разяснения за Ichimoku Kinko Hyo?

Коментар

Цецо
      Рядко доходоносно предложени ;-)

Коментар

re EUR/USD very short term outlook

buy dips to .8807-05 s/r .8730 target .8812-13

or

sell rally to .8813/14 s/r .8955 target .8808

Коментар

kvo stava

Коментар

Леле колко съм изпуснал )
            Тошо %5 бяха върху капитала в аццоунта , не в/у марджина, по ми харесва "инвеститор" отколкото спекулант и най много се радвам на малките ,но постоянни пе4алби / да кажем около 3-5 % месе4но ). Удвояване на капитала за 1 година не е никак малко.
            Така по темата с удвояването на залога , Системата работи на 100% /да се похваля - теорията не вероятностите ми е хоби )/ , Оба4е това е система за слу4аини събития, а не за игра в една посока, т.е за форекса е по4ти неприложима. Опитвам се от 1 година да я пригодя ),
            Оба4е системата действа при рулетка /изкарвал съм добри пари/ , лошото е 4е трябва много голям капитал /поне 5000 лв/ за сигурна пе4алба от 5 лв. Освен това слагат аван на залозите /с цел да се предпазят то4но от удвояването им/.
            Хайде късмет на вси4ки, пък ше се обадя към края на месеца

Коментар

Tosho tozi stop na 1.4340 mai neshto vze da se poklashta

Коментар

Следобедната сесия долара ще го продадът.
                Жоро е прав.
                Смятам, че сега е момента за влизане в позиция.
                Успех!

Коментар

Tosho toia target 1.4480 ne e malko visoko? Az mislia target 1.4420

Коментар

Тошо, казах таргет 8850.Ако еврото може да отиде до 8950 това му открива пътя към 9000-9070-9120-9250-до небето.Но аз мисля, че ще ходи на юг.

Коментар

Жоро - каза таргет 8950 и так съм по съгласен с тебе - не за днес естествено

Коментар

Bih si kupil GBP na 14360 stop 14340 target 14480

Коментар

За forexboy:
                          Извинявай ако съм те затруднил.Досега не съм писал в този форум.
                          На 1 и 4 часов MACD (Moving Averigies Convergens Divergens)има дивергенция - т.е.непотвърждаване на ниските нива(8791)- сигнал за обръщане на тренда.
                          Doji е името на свещта с равни цени на откриване и закриване както вчера.При низходящ тренд е сигнал за реверсия,необходимо е потвърждаване .Точно сега обаче еврото не ми изглежда много силно и не вярвам да пробие съпротивата на 8850.Подкрепата в 8800 също няма да бъде преодоляна от първия път.Затова казах купувай евро на 8800 със стоп 8780 и цел 8850. От 8850 продавай.
                          Това поне е моята тактика за момента.Може и да греша нещо затова сам преценявай какво и кога да правиш.
                          Успех!!!

Коментар

Великане, човека сигурно има предвид нещо като офис, в който има оборудвани работни места с необходимите РС-та, за такива като нас дето търгуват на forex-a.

Коментар

Какви подходящи компютри и какво програмно обезпечение ? Forex-пазара да не е детска площадка.
                              За тези неща си има демо версий и са достъпни за всеки.
                              Казвам Ви ,че нещо бъркате понятията.

Коментар

За Жоро: Явно че си напред с forex терминологията, но в този форум има и нетолкова напреднали. Затова бих те помолил занапред да обясняваш нещата на малко по-достъпен език или просто да разясняваш термините, просто за да може да се изравни нивото.

Коментар

Working...
                                X