IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега влизам и спуснах таргетите с предполагаемата 4/С на 1.1794,но тя е 1,1767,така че таргетите са 1,1853 и 1,1926 съответно.

Коментар

• Пореден

Първоначално изпратено от Пореден
      Добро утро.
      USD/CAD удари стопа на късите на 1.1820.
      Сега котировка над 1.1845 аск е бай по дневна.
      Аз обаче все още вярвам в канадеца и продадох отново на 1.1824 стоп 1.1846 целта от 1.13 още я чакам.
      Успех.
      Колега,изчакай да свърши движението нагоре че тогава ще правим селл.Според мене 1,1842 вчера беше край на 3/С,а днес 1,1767 е било 4/С.Сега според мене следва пета с таргет 1,1880,ако "1" = "5" и 1,1953 ако "5" = 0,618 *(3)

Коментар

• Много Благодаря Коко!
        Тогава ще чакам добри данни за САЩ утре.

Пожелавам на всички много успехи!

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от neron79
          Здравейте,
          Нов съм във валутната търговия.
          Играя на реална.
          Отворих на 1.1980 EUR/USD Къса .
          Може ли да ми дадете някакви напъствия например колко процента е вероятността да се върнем под това ниво.
          Благодаря предварително!

Много успехи!
          Шанса е 50% предвид непредвидимостта на неселскостопанската заетост в Сащ утре в 15.30ч и може би шанса за движение нагоре е малко по-голям при положение че понеделник е почивен ден в САЩ, резервите които Венецуела изсипа на пазара а и слуховете около Ревалвацията в Русия.

Технически погледнато краткосрочно
          23.6%-фибо 1.2090 и важен връх и дъно би трябвало да държи днес и реално да очертае селл зона в интервала 2070-90 с цел корекция към 2020 малко е вероятно тази корекция да се задълбочи до 1980 днес но не е невъзможно, определено обаче ще има купувачи или около 2020 или 1980 така че за днес 1980 надали ще падне.

Предполагам рейндж днес в интервала 2090-2020 като някъде около тия нива ще чакаме утре важните данни които ще ни изтрелят или към 1.22 нива или ще ни върнат да си завършим работата 1.1870

При пробив над 2090 следващото важно ниво е 2130-35

Успех

Коментар

• EUR/USD

Здравейте,
            Нов съм във валутната търговия.
            Играя на реална.
            Отворих на 1.1980 EUR/USD Къса .
            Може ли да ми дадете някакви напъствия например колко процента е вероятността да се върнем под това ниво.
            Благодаря предварително!

Много успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
              Абе нещо не се разбрах ме, заеби ;-)
              мисля че пробихме канала на дневна 2400-2230 както и мисля че имаме дъно и тренда вече е нагоре и в момента рисува ъп канал, предполагам че ако има сега връх няма да е над 1880-1900 защото над това ниво има свежи байове по скоро ще търсим някакво дъно 1680-1710 и после връх около 2100 което ще очертае рамките на новият канал

Може и да греша
              Успехи

Коментар

• Технически нива за 6 октомври

Технически нива за 6 октомври
                http://investor.bg/article.php?id=28716

Коментар

• Абе нещо не се разбрах ме, заеби ;-)
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• Уааа кво? Я дай графика, че не го виждам де е паднал тоя канал [/quote]

Какъв канал какви 5 лева какви връзки за джапанки....

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      мисля че имаме обърнати платна вече там след като един дневен канал падна.
                      Успех
                      Уааа кво? Я дай графика, че не го виждам де е паднал тоя канал
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Пореден
                        Добро утро.
                        USD/CAD удари стопа на късите на 1.1820.
                        Сега котировка над 1.1845 аск е бай по дневна.
                        Аз обаче все още вярвам в канадеца и продадох отново на 1.1824 стоп 1.1846 целта от 1.13 още я чакам.
                        Успех.
                        Пореден може и да греша но това 1.13 си е утопия която няма никаква логика, канадеца е тежък предимно от петрол и е въпрос на време да олекне, мисля че имаме обърнати платна вече там след като един дневен канал падна.
                        Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                          РРР, оптимизма е хубаво нещо, ама по-хубаво е реализма...
                          канадеца се е подпрял нощес на МА200 на Н4 графика и е обърнал, а малко над тая МА200 е и горната линия на канала...докато не се излезе над нея не може да се говори за дълги. В смисъл, то може, ама друг е въпроса какъв ще е резултата от тях, и какъв е риска от позицията!
                          Внимавай, като ти се завива свят да не паднеш, че ако е от високо няма само дупето да те заболи :wink:

Дет се вика, надеждата крепи човека
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• USD/CHF

Следите ли лъчите на фибоначи прокарани между най-ниската стойност от 5.IX и най-високата от 3.X ...
                            Който вече е къс - тук при пробив може да добавя, който не е заел все още позиция може да помисли за вход.
                            Успех.

Коментар

• РРР, оптимизма е хубаво нещо, ама по-хубаво е реализма...
                              канадеца се е подпрял нощес на МА200 на Н4 графика и е обърнал, а малко над тая МА200 е и горната линия на канала...докато не се излезе над нея не може да се говори за дълги. В смисъл, то може, ама друг е въпроса какъв ще е резултата от тях, и какъв е риска от позицията!
                              Внимавай, като ти се завива свят да не паднеш, че ако е от високо няма само дупето да те заболи :wink:
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                                minavest това със сигурност ще повлияе на американската икономика и е много вероятно още държави да започнат да обръщат резервите си в евро. Успех ти желая

There was talk in Asia of stops building
                                above 1.2000 and an article in the FT gave the market the excuse to trigger
                                them. The article stated that Venezuela was shifting half of their 30 bln USD
                                reserves out of the US and once the story made the rounds the EUR/USD was above
                                1.2000. More stops were triggered above 1.2025 and 1.2045 with a high around
                                1.2070 printing in the afternoon.
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X